krossa idealen- repost! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

krossa idealen- repost!

För er som vill skicka in så gör ni det till krossaidealen@live.com ni behöver inte skicka in enbart på något ni ogillar med er själva, ni kan även skicka in något på det ni är nöjda med.

Untitled-7

“Jag har alltid varit stolt över min hand! // http://emmaswindow.blogg.se

4

“Jag är en tjej på 12 år som blivit mobbad för sina ”FULA UTÅTSTÅENDE ÖRON”. Det har alltid varit komplex och skit kring mig sen tvåan(!) Då var det två tjejer som startade med att de vägde 26 kg och om man vägde mer så var man fet, mindre än 25 kg= underviktig! Så 26 elr 25 kg. Jag vägde 27. Men jag sa tilll alla att jag vägde 25. Nu är jag 12 och det håller fortfarande i sig. Alla i min klass, även de som är kortare, väger 40+. Jag väger 35. Men jag tycker att det är mycket ibl och då säger jag att jag väger 33. Även fast jag, enligt skolsköterskan, är underviktig!!! Men tbx till öronen: Innan så brydde jag mig inte och gick runt med hårband, hästsvans m.m. Men sen kom en ny kille till klassen som mobbade mig HÅRT för detta. Sedan följde alla andra killarna med och jag var tvungen att byta skola.Nu har jag aldrig upsatt hår på något vis för att jag är rädd att bli mobbad. Inte ens på skolavslutningen kommer jag att ha uppsatt hår… jag är så Jä*la rädd…”

5

“Hej miixx, jag vill bara börja med att jag älskar din blogg! jag har alltid hatat min näsa, jag gör det fortfarande den är stor och ful och jag har alltid blivit retad, jag kan inte göra nått åt de! jag föddes såhär jag jag kan inte ändra den utan en operation och det tänker jag inte göra. Jag är väldigt nöjd med mina ögon, mina fylliga läppar och mina naturligt raka tänder :) jag är lite mullig hela jag men jag tycker att det är bra för hellre är jag lite småtjock än pinnsmal utan nått fett alls. Sen har jag fått den fantastiska gåvan att jag har stora bröst naturligt så det har jag ej komplex för. sen till sist, när jag va liten fick jag en spegel på mitt vänstra pekfinger så jag fick åka till akuten och sy, fingertoppen är typ ”missbildad” och nageln är helt sne och sen 07 så hade vi en vit schäfer sen en kväll när jag skulle gå och lägga mig så hoppade han på mig och bet mig i högerarmen, så fick vi ju åka till akuten, så nu har jag stora fula ärr som är så djupa att jag inte har känsel i dom, jag hatar dem och de börjar precis där handleden börjar så de syns ju hela tiden. Kram Amanda :)

1

hej miixx, dels vill jag säga att du verkligen är en stark tjej! diggar din blogg asmycket. verkligen en bra förebild!jag skäms väldigt mycket över mina bristningar på låren, knappt så jag vill visa mig i shorts eller dylikt.. sen skäms jag över mina stora lår, jag är 163, och väger 46 kg, vilket är väldigt lite, plus att jag är 19 år.. men mina lår, är s t o r a!”
2

“Jag ogillar mina bröst!!  gillar inte att dom är så små (till och med den minsta storleken på bh:n är för stor) och det finna inte en enda bikini överdel som sitter snyggt.
har länge funderat på att skaffa silisar, men jag vet inte om jag vill lägga ut 40 000 på fejk bröst (inge illa menat till dig) det finns ju lixom så mycket annat kul man kan göra för dom pengarna! “

3

jag skäms över mitt ansikte för alla säger att jag ser ut som en Avatar.. och mina naglar, Dom är så korta & fula. och mina lår är super feta så jävla fula jag hatar dom. Mvh felicia :)  
5
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats