krossa idealen- repost! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

krossa idealen- repost!

För er som vill skicka in så gör ni det till krossaidealen@live.com ni behöver inte skicka in enbart på något ni ogillar med er själva, ni kan även skicka in något på det ni är nöjda med.

Untitled-7

“Jag har alltid skämts över min mage och mina lår. har alltid tyckt att jag vart för tjock. Jag kan skämmas fortfarande, men jag jobbar med det. och det har blivit bättre, men har ändå komplex över det.speciellt magen. kram =)”
1

“erikas.nu heter min blogg.
för 1,5 år sen så blev jag kompis med en tjej som övertygade mig att jag var tjock, hon sa sjäv att hon va tjock fastän hon nästan va mindre än mig. jag slutade äta och började må dåligt. jag tycker nu att jag va jättetöntig för att jag sa sådär och jag sårade säkert andra som va större än mig också. men jag vet nu att jag är smal & nästan till och med spinkig som vissa säger. jag har breda axlar och ser smalare ut med de också. jag får komplimanger för min kropp och mormor slutar aldrig mata mig för hon tror att jag har aneroxia. jag får även komplimanger för mitt starka självförtroende. har alltid stått där själv mot flera tjejer, fått försvara och leva på egen hand nästan. man kan bara tycka om mig eller vara avundsjuk på mig, ärligt :) “
2

Jag har aldrig gillat mina lår och aldrig gillat min mage. Men jag har på något sätt lärt mig att acceptera att det är som det är. Jag har blivit mobbad över min vikt, och jag har haft en ätstörning pga det, men jag tror att ju äldre man blir dessto mer accepterar man sig själv och så vidare.Din blogg är grym & du är grym! MVH, Joly – http://jjooly.blogg.se”
3a

Vet inte om det syns så tydligt men jag har tre stora ärr på magen (Inget jag gjort själv dock).
Det är tre ärr från en operation jag gjorde när jag var bebis, för att alla mina tarmar var som i en enda stor klump i magen.
Det är ett under att jag lever egentligen, det är få som inte överlever med att tarmarna är så. Men som sagt så får jag leva med det här fula ärren hela mitt liv, jag vågar inte visa mig i bikini offentligt eller så, för folk stirrar. 
Tack för en awesome blogg Miixx. Du är jätte söt! :) <3″
4

hej miixx, jag skäms över mitt utseende. jag har inget hår. fick en hårsjukdom för ungefär 2 år sedan. Jag klarar av att gå utan hår och allt sånt, & är stolt över mig själv. men jag skäms.. jag vet inte varför. men jag gör det.det är nog när folk stirrar, som jag skäms../ida”

5

Jag skäms mest över min ärr jag har på mina knän händer och armar. Jag gjorde en liten dum sak i skolan på min hand som alltid kommer finnas där.Sen ogillar jag mitt födelsemärke på ryggen. Det är vitt märke som aldrig går bort hur mycket man än solar.Men något jag är stolt över är min läppar :D + sen har jag Psoriasis som gör ha jag har väldigt torr hud och massvis hud problem. / Felicia M (http://feliciamolmen.blogg.se)”

7

“Jag hatar mitt ansikte när jag har uppstt hår! jag är också förtidigt född och mitt huvud  blev typ avlångt och då ser jag helt konstig ut när jag har uppsatt. jag tränar fotboll två gånger i veckan och då måste vi ha uppsatt fast jag tänker: det är bara två gånger i veckan som en del personer jag känner få se mig så här i utslppt hår känner jag mig mycket snyggare..”

8a

mitt största komplex är mina tänder, kunde inte stänga munnen helt innan och har blivit mobbad. i åttan fick jag tandställning och jag har tagit av den nu, är jättenöjd! ibland kan jag känna de är jobbigt ändå, men jag ler o skrattar ändå. Men skitbra ide Miixx! Jag tycker verkligen om din blogg måste jag säga också när jag ändå mejlar :) // Felicia, Nofuckingwings.blogg.se”

9

HejHej Miixx.Jag skäms sååå mycket över min kropp. För det första är jag skittjock, för det andra har jag en tandsjukdom så mina tänder är fula. Jag kan bara inte acceptera detta.Jag kan tex inte le med öppen mun och jag skäms över att prata.”

10

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats