krossa idealen- repost! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

krossa idealen- repost!

Jag vet att ni saknar krossa idealen, men det är faktiskt inte speciellt många som skickar in något till det längre. (jag tar det positivt, eftersom då är ju fler nöjda med sig själva än förut). Så jag tänkte faktiskt lägga upp samma inlägg igen! Kan jag hjälpa någon så är jag nöjd =) Jag ska även försöka utveckla krossa idealen hade jag tänkt, men måste klura på lite ideér!
Och för er som vill skicka in så gör ni det till krossaidealen@live.com ni behöver inte skicka in enbart på något ni ogillar med er själva, ni kan även skicka in något på det ni är nöjda med.

Untitled-7

”Halloj! Jag har alltid haft komplex över mina höfter,som ser olika ut. Visst kan dom se lite olika ut normalt men jag föddes för tidigt och en massa saker vid födseln gjorde så det blev så här.Sen var jag väldigt liten också m.m. Jag vet att hata är ett starkt ord men jag skäms så mycket och hatar mina höfter :(
f3

”Jag är rätt nöjd med mig själv, men nått jag avskyr på min kropp är mina öron.
De petar verkligen rätt ut, och jag hatar de.
Jag har många gånger funderat på att göra om de, men jag har lärt mig att leva med de istället.
Jag övar flera gånger att gå ut med uppsatt hår, men jag känner mig inte bekväm än! 
Mvh Nikolina Sverigesvarstanikolina.blogg.se”

f4

hej miixx jag skäms över mina fula ärr på armarna och mitt ansikte D: finns absolut inget jag är stolt över tyvärr :’( men nu fick du iaf bilderna… ps älskar din blogg!<3 ”

f9

Jag har den kroniska hudsjukdomen psoriasis. Jag har den fläckvis över hela kroppen;
Benen, magen , under brösten, hårbotten, ögonbrynen m.m  Jag driver även en blogg för psoriasissjuka sk flickanmedpsoriasis.blogg.se
Där jag skriver om hur jag har överlevt alla elaka kommentarer osv. Jag skämdes över min sjukdom, hade alltid långarmat för att inte folk skulle se fläckarna, oh hade aldrig svarta tröjor för folk skulle se huden som lossnat på kragen. Nu, 6 år senare. Är jag stolt över mig själv. Försöker hjälpa andra. Och visar mig i både badhus och stränder, fläckarna är fina :) En del av mig!
Skickar med en bild på min psoriasis som du får öppna med :) 
1
 
hej miixx! jag är otroligt nöjd med mina ögon, de är underbara! 

Alltid vart ‘den där stora tjejen’, hatade mig själv för det ett bra tag, vågade aldrig äta i skolan eller när någon kollade på.
Dock har jag insett att det inte spelar någon roll vad andra tycker, så länge jag är nöjd.
Och jag kan helt ärligt säga nuförtiden att jag är riktigt snyggt! hehe”

2

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats