lördag ♥ | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

lördag ♥

Jag kan inte överge er när jag ser att ni faktiskt gillar min blogg, då får jag ett leende på läpparna och blir helt varm inombords. Jag lyssnar på vad ni säger, och några påpekade att jag “aldrig” svarar på kommentarerna. Svaret är att jag visst svarar, jag svarar varenda dag på kommentarer som jag får men sen ibland vissa dagar när jag har fullt upp så kollar jag kommentarerna och tänker att jag ska svara senare men glömmer bort det. Så det ber jag om ursäkt för! Men ni ska veta att jag läser ALLA kommentarer, och när ni skriver roliga saker så sitter jag där bakom skärmen och skrattar, eller om ni skriver att ni har problem med nånting så sätter jag mig in i situationen och känner mig ledsen för er skull och vill kunna hjälpa till.

Så från och med nu så ska jag svara på ALLA kommentarer jag får, men för att jag ska göra det så krävs det ju att ni faktiskt kommenterar. Och vad bra att veta att ni gillar att checka in mina inlägg även när jag är utomlands. Då kommer jag att fortsätta med det!  ♥

Två bilder från igår, vi köpte världens godaste champange och sen drog vi ut också. Men mer om det senare.
20140301-111451

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  En fråga! Är du sådär brun naturligt eller solar du/använder brun utan sol? I så fall, Vilken använder du? Sjukt fin är du! 🙂

  1. miixx

   Emelie: jag solar ibland. (Tyvärr). Inte alls bra men blir så fläckig av brun utan sol eftersom jag tränar. Tack 🙂

 2. Ida

  Vad du än gör, Malin. SLUTA aldrig blogga när du är på semester eller något, jag älskar att följa dig genom din vardag, har läst din blogg imer än ett år nu, och jag fullkomligt älskar den. Min dröm är att få träffa dig, dock bor du för långt bort från mig, jag bor i Västerås och skall flytta upp till Norrland.. så det suger.. Kram fina du! <3 <3 

Annons
stats