må-bra-skolan tas upp! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

må-bra-skolan tas upp!

1

Nästan dagligen så får jag mail av tjejer och killar som funderar över något, är ledsna osv. Det kan handla om kärlek, vänner, familj, sex, skolan och ja allt möjligt. Jag vet även att det är fler som känner igen sig i det som de skriver så därför tänkte jag återuppliva “må-bra-skolan”-kategorien som jag har! Det var länge sedan jag skrev i den och tänkte börja med det kanske en gång i veckan eller så ofta jag tycker det behövs. Allting kommer vara anonymt såklart.
 

Här är ett meddelande från en tjej på facebook som skrev och bad om min hjälp, jag har redan svarat henne där men jag delar med mig här så att jag kanske kan hjälpa någon annan också.
“De va såhär att jag har gillat en kille i snart ett år, och igår så kunde han träffas, så vi gick liksom hem till mig och satt i min säng med en data och helt plötsligt så började han att hålla om mig och de ledde till att vi strulade. Och efter fyra timmar i min säng med massa mys så skulle han hem och då kysste han mig och sa: Hejdå jag älskar dig. Men senare på kvällen på facebook så skrev han: Jag har tyvär inga känslor för dig. Så Vet inte vad jag ska ta mig till, ärr skit ledsen!”

Mitt svar:
Men isåfall, så är han ingenting att ha. Jag vet att det är jättesvårt men den som får dig att gråta är inte värd dina tårar. Ett år är länge att tycka om någon, men hur bra kille är han om han gör såhär? Antingen så går du vidare, eller så gråter du över honom och låter han förstöra ännu mer. Han har redan bevisat vad han går för, och även om han “ändrar sig” så måste du erkänna för dig själv att du inte kommer kunna lita på honom nästa gång han säger att han älskar dig. Och visst du tycker om honom och har gjort länge, men tur du fick reda på nu hur han faktiskt är. Och vem ska få behandla dig så? Ingen! Så ryck upp dig, eller ligg och gråt och låt livet segla förbi pga en kille som behandlade dig ILLA. Kram!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats