maila mig era problem. | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

maila mig era problem.

Det verkar som att detta med att “sparka undan hinderna” kommer att bli av!! Iallafall ett par inlägg (videos eller?). För er som inte fattar alls vad jag babblar om, ni kan klicka [häääär] för att komma till inlägget jag skrev för att par dagar sen!

Men.. För att detta ska bli av så måste ni ju skriva era problem till mig. Maila mig på miixxbloggen@hotmail.com med det minsta lilla som är ett hinder för er, även om det så bara är en stukad tå eller en kompis som är sur på er. ALLT! Jag ser framemot att kunna hjälpa er på bästa sätt, och blir det som planerat så kommer första inlägget på onsdag. jag ska bara försöka komma underfull med om jag ska göra detta i videoformat eller skrivformat..

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats