miixx <3 mario=sant | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

miixx <3 mario=sant

Hå hå här går det vilt till! Jag och min pojkvän sitter och diggar till 90tals-musik, snacka om nostalgi!! Vi har nyss käkat frulle/lunch, en väldigt onyttig sådan men är helt inne i spelet, super mario. Har suttit och skrikit som jag brukar när jag spelar Mario. Typ “JÄVLA FLYGANDE HÄXJÄVEL DÖÖÖ, JAG SKA RYCKA AV VINGARNA PÅ DIG DIN FULA SKÖLDPADDA” (ja… om folk hade hört mig och som inte visste att jag spelade hade nog spärrat in mig på psyket) (kanske lika bra). Nu ska jag skriva klart detta inlägget sen ska jag fortsätta spela, sen måste få tag på min kompis Petra med och planera inför valborg imorgon. Men henne ringer jag när jag köttat bossen!!

Spelar på det gamla supernintendot, det är enda stället jag älskar super mario!
ss1

 

SS2

ss4

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elena

    Åååååh THAT T-SHIRT! Snälla Malin kan du berätta vartifrån du har köpt din epic snygga tröja? Jag har letat och letat efter ett fint tryck på Mario men jag hittar aldrig nåt! Men din var sjukt snygg 🙂 är jätte tacksam för svar ^^

Annons
stats