miixx makers-morgon. | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

miixx makers-morgon.

Hahaha min morgon kunde inte ha börjat bättre.. Folk tog verkligen in att jag har en “hemlig” crush på han ena killen i “Mange Makers”, men vadå , visst han är lammkött (ett-två år yngre, jag har alltid sagt att jag ALDRIG skulle kunna träffa någon yngre men detta är ett stooort undantag!) såå jävla charmig är han, han är rolig och ser så bra ut! Han får mig att skratta samtidigt som jag dregglar.

Det var en läsare som snappade upp detta iallafall och som gjort två idolbilder, kärleksbilder haha, på mig och Didrik. Jag dööör så gulligt hahaha! Men ni ser.. Vi passar ju ihop 😉 jag ska bara få honom att förstå det också, jag ska bara få honom att upptäcka att jag finns först. Men när han får veta det ska jag tvinga honom på en dejt! Om jag så ska gå KRYPA till Stockholm, eller gå på alla fyra och yla som en varg samtidigt.

iallafall, tack Emilia för ditt fina arbete, vitsigt dedär med “love makers” istället för mange makers haha! Jag vet dock inte om jag hoppas på att han ser detta, då hade nog tillochmed Miixxen rodnat lite alltså, och jag har annars grymt svårt för att rodna och blir sällan generad..

/tjej_med_förhoppningar_92

hahha

TILL MIIXX

till miixx 2

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats