"Mitt ex har sex med andra" | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

“Mitt ex har sex med andra”

Hej eller Godkväll kanske jag ska börja med.. Jag heter Rebecka och skriver till dig för att jag inte står ut längre efter mitt förhållande tog slut å världen rasade. Det har gått fyra månader å jag kmr ingenstans känner jag och just ikväll känns det extra jobbigt för mig eftersom jag sett på instagram att mitt ex är ute å festar. Jag hoppas inte att jag tynger ner dig men jag måste få dina råd om hur jag ska göra för att komma över tankarna om att mitt ex är med en annan tjej å säkert har varit med många sen vi gjorde slut å haft sex. Tänker du någonsin på om ditt ex är med andra tjejer? Hur känns de för dig? Jag känner mig totalt ensam, jag vill bara skriva till honom så att han inte glömmer mig 🙁 snälla miixx svara jag älskar din blogg å du är den enda jag kan skriva detta till för ingen fattar.. Kramar<3"

Svar:
Hej Rebecka! Jag tänker verkligen inte ignorera ditt meddelande, det är lördag och då förtjänar alla att vara så glada som möjligt!
Jag beklagar att de tagit slut mellan er, sånt är som sagt aldrig kul och det är väldigt individuellt mellan människor hur man kommer över just detta. Tyvärr är det som så att när ett förhållande tar slut så går livet vidare även om det inte känns som det, och det måste du inse. Livet pausar inte för att du vill att det ska göra det eller för att det känns så för dig.. Du frågade mig om jag aldrig tänkt tanken på att mitt ex är med andra tjejer, och de är två månader sen de tog slut nu ju som jag skrev häromdagen. Jag tycker inte tanken känns jobbig att han ligger med andra eller så, visst de första dagarna efter uppbrottet ville jag inte tänka tanken men nu känns de ingenting, jag är bra på att släppa sånt. Han får gärna vara med hela världen, jag har inga känslor eller tankar om det för han är som en främling för mig och jag bryr mig inte om vilka som främlingar knullar med eller ej, jag hade inte ens brytt mig om han hade strulat med någon framför mina ögon.

Jag förstår helt att du lider av tanken, men du måste våga släppa tankarna på det, och acceptera verkligheten. Det är när du accepterar det som du faktiskt kan gå vidare och för ditt eget bästa råder jag dig till att göra det. Nu menar jag inte att du måste träffa andra och ligga runder, för du ska aldrig göra nånting du inte själv vill, men du måste våga inse ditt värde och att bry dig om dig själv. Ring inte honom, de är klart han inte glömt bort dig. Han tänker säkert på dig mer än vad du anar!

Ta hand om dig tjejen.. Och deppa inte ihop denna lördagen, se de ljusa i ditt liv för jag kan slå vad om att du har folk som bryr sig om dig! Kramar!

20141108-200942.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilia

    Väldigt bra svar! Jag har också varit i den situationen och det är riktigt jobbigt men även om det inte känns som det just nu för Rebecka så kommer hon att komma över det 🙂

Annons
stats