mot barcelona! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

mot barcelona!

Untitled-2

WHOOOPWHOOOP! Hejdå Köpenhamn, tack för igår, inatt, och idag. Jag och Gabriel har precis ätit en riktigt god frukost här i Köpenhamn så nu är vi redo för att åka om nån timme. Vi har knappt sovit en blund inatt haha, blir alltid så när man ska ut och resa. 

Vi åker till flygplatsen om nån timme alltså, och vi ska möta upp Sabina och Matthias på Starbucks (hehehe gissa vem som bestämde mötesplatsen?), och om ett par timmar lyfter vårt plan! Det kommer att komma några tidsinställda inlägg dessa dagarna och sedan hörs vi när vi kommer hem på fredag igen eller om det är wifi på hotellet. Akta er för raketer och ta hand om Sverigelandet. Puss!

Happyfaces! En bild på oss fyra från Liseberg förra helgen!

a

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hannah

    HAHA MIXX, JAG DRÖMDE OM DIG INATT!!!! Det var så weird omg… Jag skulle typ bo hos dig i ett ”sorority” hus, och du var högsta hönset so to speak haha. Du sa till en liten pojke att visa mig mitt rum typ och det visade sig vara en FET GARDEROB som var FULL med dina kläder! haha sen så skrattade du o ba ” ja du får ju rensa allting först..” Och jag ba ” HEHE okej” och försökte spela som att jag inte brydde mig typ hahahaha.. Och seriöst du hade SÅ mycket grejjer, jag hittade påsar med HELT nya jeans och när jag frågade om du ville ha kvar dom så sa du ” nää släng dom, jag gillar inte färgen.” sen så hittade jag typ en rosa transparent STRANDKLÄNNING, och du ba ” HAHA jaa gud den där hade jag första dagen på gymnasiet UTAN någonting under, tänk då visste man ju ingenting om mode.”

    HAHAHA asså okej lite krånglig text men hoppas du förstår, den var verkligen SO WEIRD och du var sån BITCH hahaha! Fattar inte varför jag drömde så för, tkr inte att du är en bitch direkt haha.

Annons
stats