my hairy baby | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

my hairy baby

Idag fyller du lilla knashårbollen (även kallad hon-som-gästbloggade-utan-lov) 3 år. TRE ÅÅÅR. Hur hände det? Det känns som om det var typ ett halvår sen jag hämtade hem dig. Helt ärligt Zelma, även fast du jävlas ibland så att jag bara vill skrika så skulle jag inte vilja ha en annan hund. Och även fast du ibland låtsas att du är döv när du löper och VÄGRAR lyssna på mig eller göra som jag säger, så är du världens bästa vovvsing. Jag älskar dig fruktansvärt mycket. Och jag vet att du älskar mig också även fast jag tvingar dig att borsta tänderna, klipper dina klor och duschar dig. Usch jag vill inte ens tänka på hur livet hade sett ut utan dig! Och du trodde inte ens att jag skulle komma ihåg din födelsedag?

Eftersom du själv sa att du hade en “bad hair-day” och att jag inte fick fota dig, så får jag väl lägga upp bilder från din förra födelsedag!

ze1

ze2

ze3

ze4

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats