när jag firade nyår och bröllop i las vegas! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

när jag firade nyår och bröllop i las vegas!

las4

Jag firade nyår 2010-2011 i Las Vegas tillsammans med min pappas familj och en annan familj. Vi bodde på ett hotell som hette Riviera och jag tror ni sett det i massa filmer för det hotellet är med överallt typ. Mittemot oss fanns det kända hotellet “Circus” och det var det sjukaste hotell jag sett I HELA MITT LIV! Det fanns karuseller därinne, nu snackar jag inte bara små barnkaruseller, nej för tusan, det var bergodahlbanor och massa andra riktiga karuseller. INNE PÅ ETT HOTELL?!?!!?!? Helt galet.

När vi körde dit så var det först massa öken överallt hur längesomhelst. Sen helt plötsligt bara ploppade feta Vegas upp haha..
På dagarna gick vi omkring och kollade, en kväll hyrde vi en asfet limousine som vi åkte runt i någon timme där vi drack champange o sådär (jag hatar champange men hur ofta sitter man i en limo i Las Vegas liksom.) (dessutom gav jag pappa mitt glas i smyg så han drack upp det och ingen märkte nånting haha). På kvällarna var vi på casino och kollade (jag var ju inte 21 då så fick inte vara där mellan vissa tider haha mobbat). Om det var som på film? Ja det var det, det var lika magiskt och galet som på film. Massa strippor (heeey sexy laaady), belysningar, limousiner, ett riktigt galet ställe verkligen!
Det bästa i Las Vegas var när min pappa gifte sig med min låtsasmamma. Det var så otippat och ingen var alls beredd på det haha,
de bara “nu är det som så att vi ska åka iväg och skriva på papper för om två dagar gifter vi oss här”. Så hela dagen innan bröllopet sprang vi omkring och letade efter snygga klänningar, salonger att bli sminkade på och få håret fixat samt naglarna. Bröllopet var såååå fint, det var på engelska så jag fattade inte så mycket.. Men när de sa “Yes I do” så fick jag tårar i ögonen och fattade att de hade sagt ja iallafall.. Det var som på film.. Sen bröllopsdagen firade vi allihopa i Grand Canyon, ett känt ökenlandskap med så fin utsikt och JÄTTEHÖGT!!! Jag tyckte det var riktigt boring där men eftersom det var deras bröllopsdag så var det bara att bita ihop.

Här under har jag gjort ett kollage med bilder, både bilder jag själv tog och bilder jag lånat från internet.
Någon av mina läsare kanske också varit där eller vill åka dit?

las1

las2

las3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats