Njaaaa bättre kan jag beskrivas | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Njaaaa bättre kan jag beskrivas

Sitter just nu här framme i hotellsängen i Halmstad och ska snart käka. Tänkte bara slänga upp ett snabbt inlägg! Såg på en annan blogg att personen skrivit om mig och andra bloggare. Känns dock lite som att personen inte ens läser min blogg efter ha skrivit detta.

Låter som om personen tycker ja byter kille ofta? De killar jag visat i bloggen var först S (vi var tillsammans 1.5 år) och vadå känslosam? När de tog slut skrev jag typ ett inlägg om att de va slut men att livet går vidare. Sen den andra killen jag visat var E, och de förhållandet var rätt skadligt så de var inte konstigt jag blev sänkt? Vi var tillsammans ett halvår. Men inte har jag varit känslosam i bloggen med dem två när de tagit slut? Och vadå OTRÖSTLIG? Vet personen ens vad det betyder? Såklart jag gråtit och varit ledsen om de varit ett långt förhållande och man varit en del av varandras liv, men otröstlig? Njaae. Sen har vi min nuvarande, och vi har varit tillsammans ett år. Klart jag är kär i dem jag blir tillsammans med liksom. Och reklam.. Kan hålla med till viss del, för två år sen var de rätt mycke reklam men absolut inte så mycket som h*n påstår. senaste tiden (typ ett år tillbaka) har det knappt varit nån reklam alls.

Jaja! Kul att personen tycker att jag är snäll iallafall, och gullig 😉 tack detsamma du, de är du med. Trevlig var du när vi sågs också! Känns även kul att någon tycker jag verkar känslosam. Brukar annars få höra från rätt många att jag är en känslokall person bara för att jag enkelt kan stänga av mina känslor och bli som en sten. Så att visa känslor är nånting jag jobbat på, kul att de syns! Andra saker jag får höra i bloggen är att jag har sämst humor på ett bra sätt (typ dåliga skämt, att jag pratar öppet om sex ibland osv på humornivå) att jag inte skäms för nånting, ger självförtroende till folk och är allmänt crazy. Så att höra detta som personen ovanför skrev känns lite nytt! 😀

20140528-210054.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Tycker inte alla det stämmer överens med vad jag som läsare upplevt så länge jag läst din blogg (och det är ett tag, vet inte ens hur länge). Håller med Fanny till fullo. Jag har inte upplevt att du genom bloggen varit otröstlig? Och när man går igenom ett break up, får man inte vara ledsen då eller? Ska man låtsas att allt är perfekt bara pga bloggen? Nää. Fortsätt köra ditt race, människan vet inte vad hen snackar om.

  2. Fanny Sahlin

    Äsch bloggar är så ytliga så man lär aldrig känna en person genom h*ns skrivande bara. Vad du skriver speglar ju inte dig som person och hur du är in real life. Sen att hon/vi tycker du har humor, verkar snäll osv..det är en sak men att sitta och skriva att du är otröstlig osv osv..det vet vi inte ett skit om som inte känner dig på riktigt 🙂

Annons
stats