notre dame | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

notre dame

I fredags efter vi hade ätit den underbara hotellfrukosten så tog vi metron till Notre Dame. Vi hade en Metro precis utanför hotellet så det var väldigt bra, däremot var det ju värre att man behövde hoppa av på några stationer och byta tåg, vi lyckades komma helt lost på hemvägen och yrade runt och hamnade i slummen.. Sjukt läskigt, men tillslut hittade vi tillbaka och då bara slängde vi oss i hotellsängen och pustade ut haha =)
I Notre Dame får man ju gå in och kolla, och även fast jag tidigare gjort det så blev jag lika häpen och exalterad även denna gång. Det är SÅ fint därinne verkligen, och sedan gick vi även upp hela vägen (i tusen trappor typ) till toppen av Notre Dame, man stod på taket högst upp alltså, och såg ut över hela Paris. Även fast jag fortfarande har träningsvärk i mina vader så var det så värt det! Även fast inte min älskade Quasimodo vart hemma denna gången heller..

Haha alltså förresten.. att ha en systemkamera är både bra och dåligt. Det blir ju sjukt bra bilder, MEN det är i princip omöjligt för folk som aldrig haft en systemkamera att ta en bild eftersom fokusen först måste klicka innan man kan ta själva bilden, alla klickar bara på knappen och tror att de blir en bild. Det var sammanlagt 3 personer här som försökte ta bilder på oss och det var den sista killen som lyckades. Faktum är att alla tror att dem lyckas för de ser så stolta ut efteråt och då kan man ju inte bara “ehh you have to hold knappen in very länge and hard”, så de är bara att le och tacka fastän man vet att det inte ens blivit någon bild. Haha, man vill ju inte förstöra deras glädje liksom. Det blev iallafall två bilder på oss som en kille klarade att ta eftersom han själv hade en sån kamera. Jag låter bilderna tala för sig själv:

IMG_0516

IMG_0515

IMG_0470

IMG_0468

IMG_0467

IMG_0473

IMG_0478

IMG_0487

IMG_0495

IMG_0493IMG_0503

IMG_0505

IMG_0506

Härliga trappor.. Som gick runt och runt. Ramlade nästan i slutet för jag blev yr haha, snacka om känslig.

a1

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats