ny tatuering! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

ny tatuering!

Förra helgen när Sabina var här, så fick vi ett ryck och tatuerade oss! Tatueraren hade en ledig tid som en annan hade avbokat, så det var ju helt perfekt. Vi är så himla impulsiva och spontana, jag menar.. är det inte att boka en resa bara sådär, så är det att tatuera oss. Motivet hade vi redan bestämt för det hade vi pratat om rätt länge att vi ville göra, för den har en stor betydelse.

Min och Sabinas vänskap är så himla speciell och unik. Om en av oss mår riktigt dåligt så känner den andra av det och mår dåligt pga det. Vi skrattar oftast tillsammans, men gråter den ena av en orsak så slutar det med att den andra ligger bredvid och gråter den med. Vår vänskap är det ingenting som kan klå, vi delar så mycket. Samma tankar, värderingar och funderingar, och vi förstår verkligen varandra. Vi pratar inte varje dag, ibland kan det gå.. veckor? (iallafall en vecka) men ingenting ändras för det. För äkta vänner är som stjärnor, de syns inte alltid med man vet att dem finns där. Sabina släppte allt hon hade då när detta hemska hände för ett par veckor sen, och hon satte sig direkt på tåget hit. Hon är en äkta vän, och jag ser verkligen framemot alla galna och roliga saker vi kommer gå igenom tillsammans i resten av livet. Vår tatuering vi gjorde var vårt stjärntecken. Vi är födda med bara ett par få dagars mellanrum så vi båda är vädurar. Därför blev det en sådan tatuering, och jag är så nöjd. Den sitter placerad på ett sånt perfekt ställe och hade man kunnat gifta sig med en tatuering så hade jag gjort det =) Nu är vi alltid nära varandra, även när vi fysiskt är långt ifrån.

IMG_0100

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ida

    Hej!
    Kan inte ni visa era tatueringar i ett inlägg? Om ni har fler d.v.s:) visa alla, båda två och berätta vad era tatueringar betyder ? 🙂 snälla, snälla, snälla!!

Annons
stats