oboy vilket vackert väder! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

oboy vilket vackert väder!

Goddag på er sweethearts! Shit vilken härlig dag, är sjukt varmt ute. Förra veckan var det snö och nu strålande solsken och värme. Var precis ute med Zelma på en promenad och jag hade bara linne på mig (ja och brallor, annars hade de väl sett kul ut) och det var nästan så att det också var för varmt? Hoppas vädret stannar såhär, det har ju regnat typ en vecka i streck? Usch! Dessutom är det valborg idag så då är detta vädret extra mycket välkommet 😀 Jag ska träffa min vän Petra ikväll, vi ska ut och äta och kolla majbålet, sen får vi se vart vi hamnar 😉
v3

v2

v1

v4

v5

haha fyfan vad kul det måste se ut när jag fotograferar min hund, denna gräsmatta ligger precis vid vägen där det kör bilar hela tiden, och där ligger jag på alla fyra med röven i vädret och fotar min hund som aldrig vill vara stilla haha.. speciellt när jag håller en pinne i andra handen för att få hennes uppmärksamhet haha! vad gör man inte för sin blogg 😉

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tove

    Det var underbart väder där jag bor också, extra härligt när det är dags att fira våren på Valborg. 🙂 Brukar också ligga, stå på knä och allt möjligt när jag fotar. Ser nog ganska kul ut för folk som inte förstår att man står/ligger hursomhelst för att få en bra bild ^^

  2. Annelie

    Åh, fint väder! Det är det här oxå, ska bli 17 grader! woho!
    Valborg ska firas in i den nya lägenheten samt att jag o killen ska ner till stranden vid havet o kolla när de tänder vårbrasan. Kommer bli så mysigt =) Kom hit vettja 😉 Har för mig att det inte är så långt? Vi ska till stranden i Lerberget utanför Höganäs ;D
    kram påre 😀

Annons
stats