OH NO ! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

OH NO !

.. min pappa ringde mig nyss & han kommer & hämtar mig om mindre än en timme för jag ska hem till honom idag & hälsa på familjen jag har hos honom .. & jag hade helt glömt bort det . HELVETE .
samtidigt skriker mamma här hemma att om jag inte städar undan mina kläder så tänker hon inte tvätta mina kläder mera hahaha .. stressigt värre !

så nu på mindre än en timme ska jag :

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maximiliano

    Diverse svarJohan: Det ke4nns bra att jag aldrig e4r ve4rst. 😉 Jag re4knade alla slags bf6cker, btw.Jessica: Hah, he4r har de inte flattyt in i garderoben e4nnu. Fe5r se vad som he4nder ne4r jag sambon ska flytta om ett halve5r. Ne5got se4ger mig att det inte kommer finnas en bokhylleve4gg i den le4genheten. *suck*Daniel: En se5dan kampanj skulle jag ockse5 behf6va kf6ra. Och sluta le5na bf6cker, le4s vad du har .Hans: Duktigt! ;)Maria: Jo, det skulle ju vara ve4ldigt tre5kigt att ha lite att ve4lja pe5. Fasy ibland blir jag lite lost i min bokhylla. Ne4r jag te4nker att nu ska jag le4sa ne5gon av mina gamla ole4sta bf6cker se5 blir det sve5rt att ve4lja. ;)Anna: ingen stress he4r f6ver ole4sta bf6cker i allme4nhet. De4remot f6ver hf6gen med recensionsexemplar. Har samlat pe5 mig ff6r mycket som ska recenseras pe5 Catahya och som jag inte har le4st e4nnu.Maria Nyge5rd, 27 nov 2009 kl 18:22

Annons
stats