om exakt en månad! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

om exakt en månad!

Om exakt en månad är det nyårsafton, ett slut på detta året men början på ett nytt. Jag ska fira nyår i London med min pojkvän OCH med min bästa vän. (och hennes pojkvän såklart!). Vad mer kan man begära? Could it be more perfect? 😀 Jag svävar på rosa moln med massa raketer av lycka. Fast är inte säkert min pojkvän kommer åka med pga han är flygärdd men jag hoppas verkligen!!!! Kommer bli ledsen annars om det blir ett hastigt “hejdå” på flygplatsen liksom.. Men ska tänka positivt!
Ingen nyårsångest här inte, nu ser jag framemot nyår med världens bästa människor. Är så lycklig så jag hade kunnat skjutas iväg som en raket bara jag.. Hoppas inget blir förstört nu, för en gångs skull vill jag ha en helt magisk nyårsafton!

2

1

Hittade dessa två bilder, EXAKT där kommer vi stå på tolvslaget!! =)

Tumblr_lx1ehizio91r5ho8co1_500_large

Tumblr_m9s1f6bfkr1qi9p54o1_500_large

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats