onsdag ponsdag nonsdag | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

onsdag ponsdag nonsdag

Hej på er bästisar!

Vad har hänt sen senast? Jo jag har varit i Afrika, räddat världen, sprungit maraton, åkt skidor med Gunde Svan och varit på turné med Gyllene Tider. Eller nej inte riktigt. Ingenting av det faktiskt.
Jag orkar inte tjata mer om att “jag hinner inte med bloggen så mycket som jag önskar att jag gjorde nu när jag jobbar heltid” för det har ni nog redan fattat, men jag vill ändå att ni inte ska tappa hoppet om min blogg för om bara ett par dagar är mitt sommarjobb OOOOVER och då kommer jag leva loppan med bloggen och allt! Jag längtar tills jag kan få ta massa fina bilder, göra världsbästa inlägg och få måånga kommentarer, då är det som roligast 😀

Jag har ju inte varit helt off, jag har ju både instagram och KIK som jag är hyfsat aktiv på. Iallafall på instagram, uppdaterar varenda dag där (malinmiixx) och sen på KIK brukar jag kolla in lite och snacka med er bloggläsare, det har jag gjort rätt mycket senaste dagarna och det är superkul att få snacka med er =)

mo4

mo5

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ❤ E M I L I A ❤

    Åååå jag blev överlycklig när du svarade på KIK! Vill ngn kika med mej? Heter EmiliaBrar på Kik!!!

Annons
stats