önskar er en trevlig valborg ♥ | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

önskar er en trevlig valborg ♥

OOOOOPAAAA – LYSSNAR PÅ MUSIK OCH TAGGAR HÄR PÅ HOTELLRUMMET !
Nu är vi färdiga och ska bege oss dit alla andra håller hus här i Lund. Vi ska tillbaka hit till hotellet och käka lite senare men jag är liiiite tveksam till att det kommer hända med tanke på att jag ska lära Sabina hur man shotar som en kung. Jag älskar shots, det går snabbt och man får inte massa sockerkickar och mår illa hehe. Vi får se hur detta kommer sluta men jag har ju världens bästa människa med mig så kan inte bli bättre.

Vi hörs när vi hörs och jag önskar er en trevlig valborg idag ♥ gör nu inget som jag aldrig skulle gjort..

Update:
Om ni ser mig här i Lund så hälsa (eller om ni ser mig någonannanstans haha)! Jag lovar jag är supersnäll & jag blir alltid så glad varje gång jag får träffa er, ta kort osv! Ni är fantastiska ju 😀 OBS: JAG BJUDER INTE PÅ SHOTS. Så mycket gillar jag inte er! HEHEH

Snapshot_20130430_6

valb

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats