packad och klar snart för festival! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

packad och klar snart för festival!

Godmorgon goooood moooooorgon mina bloggisar!
Jag har varit upp en stund, måste packa klart resväskan och allt som ska med. Halv ett går min buss och sedan blir det festival tills på söndag. Jag ska möta upp en kompis, så åker vi hem till Josefine och fixar det sista. Jag har inte ens varit på systemet ännu..

Någon undrade vad som kommer hända med min blogg nu när jag ska vara på Siestafestivalen tills på söndag men det är ingen fara, hela dagen igår satt jag och fixade med tidsinställda inlägg. Och en väldigt söt tjej här på myshowroom som kanskeeee ska gästblogga hos mig också, surpriiise! och jag kommer blogga från festivalen givetvis! Vet inte om ni gillar mobilbloggar men vill att ni ska vara med på mitt äventyr ju så det kommer bli mobilbloggande. OK? 😉
1

NU FINNS INGEN ÅTERVÄNDO
2

3

skitsvårt att packa när man bor i Sverige, ena stunden är de så varmt att man vill slita av sig skinnet, sen andra stunden är de så kallt att man vill ta på sig tusen overaller och termobyxor.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats