part 3, new years eve! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

part 3, new years eve!

,

Del 3 blir om nyårsafton på kvällen och natten. Vi kom ntillbaka till våra rum efter en heldag på stan, så vi började fixa oss lite och sådär. Dock hände det lite saker med min klänning så jag fick värsta rycket nånsin och ville hoppa ut från fönstret (jag hade som sagt bara sovit ett fåtal timmar den natten så jag var så jävla trött också) men det fixade sig sen. Eftersom vi bodde på elfte våningen och såg ut över hela stan så tyckte vi det var onödigt att trycka in oss bland tusentals andra människor där ute så vi stannade på rummet. Jag skickade ett välkommen-sms till Sabina och Matthias där det stod att de var välkomna till vårt rum på nyårsfest haha. Så de kom in till oss, vi la upp allt gott vi hade handlat inne i stan och sen var jag bartender. Vi hade grymt kul, drack drinkar, sjöng, åt gott osv. Sen innan tolvslaget så satte vi oss vid fönstret i soffan och satte på “Happy new year” med Abba och väntade in det nya året. 

En annorlunda sak vi gjorde var att äta vindruvor på tolvslaget. I Spanien är det tradition att äta 12 stycken vindruvor på tolvslaget, för att det ska bringa lycka och tur hela året. I affären sålde de även speciella askar med just precis 12 vindruvor i. Vi ville ju helst inte riskera att få otur så vi köpte vindruvor och hakade på den traditionen! Matthias tappade alla sina vindruvor några minuter innan tolv, och sen satte han sig på Sabinas vindruvor haha allas panik alltså.. Vi började skrika och stampa typ, ni vet så stressade man kan bli precis innan klockan ska slå 00.00 haha det måste sett kul ut, men vi hade reserv-vindruvor så alla åt 12 stycken och hoppas nu på lycka och tur år 2014! Det roliga var att vi hade letat efter vindruvor på stan, och tydligen hade inte Matthias någon koll på varför vi ens letade, han trodde det var ett påhitt av mig och Sabina bara. (det hade dock inte förvånat mig om det var så) (nästa år ska jag lura honom rejält!)
Jag fick min nyårskyss av min kärlek prick klockan tolv, vi alla drack champange och hade det helt underbart. Bästa starten på året, med de bästa människorna.
Så himla synd bara att vi nästan helt glömde bort att ta fina kort med kameran, det blev bara några få och inte så bra haha, men de är nog ett bevis på att vi hade det så bra att vi glömde fota 😉

m

b4

b3

36

26

37

35

b7

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats