part two! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

part two!

Untitled-1 copy

Hmm okej, dag två, självaste nyårsafton!

Första natten var kaos, jag sov bara ett par fåtal timmar. Hade ångest som aldrig förr och vet inte orsaken till varför, kanske för att mina nerver började lugna sig efter allt stress som hade varit dagarna innan vi åkte? Jag vet inte! 
Vi 4 började första morgonen med hotellfrukost, det var minsann ingen dålig frukost inte. Jag och Sabina höll oss mätta i 7 timmar av allt detta:

23

Sen begav vi oss ut för att shoppa. Killarna skulle besöka nån fotbolls-grej, så jag och Sabina tog en buss in till stan. Dock hittade vi ingenting alls i princip, det var inte riktigt vår typ av kläder.. Där var liksom mest affärer som Gucci, Prada osv.. Så vi bestämde oss för att ta en liten fika på Starbucks:

22

Efter många timmar på stan mötte vi upp våra pojkvänner, sen åkte vi en turistbuss där vi såg en massa fina saker! Turen varade i en och en halv timme och uppe på toppen av staden var det svinigt kallt, men det var det värt!

30

22

25

27

28

31

20

Sen åt vi, och handlade massa gott till kvällen, eftersom det trots allt var nyårsafton! Men för att inte trötta ut er helt med tusen bilder så får ni se alla bilder från nyår i nästa inlägg =)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats