perfektion, del 17 | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

perfektion, del 17

Varje måndag klockan 14.00! (fast idag blev det en tisdag)

kklässkk

 

Jag är transsexuell, föddes som kille. Är min kropp fin/bra? / mondoblog.se/anastasia”
1

“Det är otroligt tråkigt att se så många söta fina smala tjejer som skäms över sina kroppar. Det är tydligt att “modevärdens ideal” satt sina spår.
“size zero är ett måste annars är man inte vacker”  
Jag har själv skämts över min övervikt. Men jag har insett att man kommer ingen vart genom att leta upp fel i sitt utseende. Fokusera på allt possetivt istället och intala dig själv at du ser bra ut som du gör.
 Jag gick upp 50 kilo av en medecin jag tvingades äta i tonåren och de krossade mig totalt ibörjan. men nu har jag äntligen börjat acceptera min kropp för hur den är. Jag har även ärr från ett självskadebeteende som jag skämmts jättemycket över. Men nu driver jag en blogg för att försöka få människor att börja prata om psykisk ohälsa. Genom att tala om psykisk ohälsa kan mn hjälpa till att bryta tabun.
 Mvh Sara   http://saramodigh.blogg.se/ )”

2
Hej Miixx! Jag har alltid varit missnöjd med min kropp. Speciellt min mage och mina lår, jag är en grov tjej men jag vill kunna känna mig fin ändå! Och när jag såg ditt “krossa idealen” inlägg så började jag tänka mer och mer på min kropp och varför jag nojjar mig så mycket. Jag har tänk på dig i flera dagar och velat skicka in en bild på mig, men jag har varit för feg. Men nu gör jag det! Jag börjar äntligen acceptera min kropp som den är, och är nöjdare med min kropp än jag någonsin varit!”
3

Jag har lidigt av Trichotillomani i flera år.Aldrig träffat en människa som också lider av det och jag skämms nåotroligt när folk ser att jag i princip saknar ett helt ögonbryn och ögonfransar. Säger till folk att jag kliat mig hårt eller fått ögoninflamation för att ingen skulle förstå. Får ofta sår och blåmärken runt ögonen. Idag är det bättre tack vare medicin. Jag orkar inte skämmas längre så idag säger jag att jag har en konstig grej men att det blir bättre.  Jag stolt över den förbättring jag gjort!”
4

Hej, jag är en riktigt glad tjejsom ibland ka vara SÅHÄR nöjd med sitt utseende, men ibland vill jag inte ens gå ut. Jag har problem med min näsa, jag tåg hål i näsan för ungefär 1 år sedan och den vart infekterad och jag tog ut den, och ibland får jag att ena näsborren blir tjock och svullen. Vilket är GANSKA ofta och jag skäms ofta att visa min näsa, för den är stor. Men jag har börjat vant mig och jag är mig själv och ingen annan.  För I was born this way, och inget annat sätt. Kanske inte världens bästa bild, men det var den enda tydliga där man ser min näsa.  Du får gärna lägga ut det här i bloggen, och det hoppas jag att du gör, kram!”
5

Till alla mina läsare: Ni kan INTE skicka in bilder på vad ni skäms/är stolta över ännu.Jag har väldigt många jag måste lägga upp först, men jag kommer meddela er när ni kan göra det igen! Ni är bäst ?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. fannie

    Å, nu kom min ut 😀 typ aslängesen jag skickade in, jag är den med rosa bandana 😀 jag har lärt mig nu, jag är jag och jag är fan jävligt stolt! 

Annons
stats