planer för nästa sommar redan? | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

planer för nästa sommar redan?

Jag bara måste berätta om min dag igår! Jag hade verkligen riktigt skoj, tänk att man kan ha så skoj en måndag? Det började med att jag satt och ordnade lite bloggjobb, sedan kom min bästa killkompis och hämtade mig. Jag fick ett sms där det stod att jag skulle vara klar vid 14-tiden för att vi skulle åka på en liten roadtrip. Jag ÄLSKAR ju att åka bil, egentligen vet jag inte varför men jag bara gör det.. Så i ett par timmar vart vi ute och bara körde, och istället som normala människor att stanna och käka nånting så åt vi oss mätta på ett varsit ballerina-paket (alltså INTE ett varsit kex, utan ett varsit PAKET haha) och när vi kom hem mötte vi upp två andra och drog till gymmet. I know, bra kombo, ballerina och gymmet.. Kvällen avslutades med att jag och mina killkompisar drog hem till mig och hade tacoskväll. Jag fick även massage för mina axlar är helt stenhårda, men idag känns det bättre. Det var längesen jag skrattade så mycket som igår. Det bästa med att umgås med killkompisar är att man verkligen kan äckla sig hur mycket som helst med dem, och säga vadsomhelst, för dem tycker ingenting är äckligt. Jag brukar anpassa mig bra med folk, men ibland kan det vara skönt att få sitta med fötterna på bordet och smaska med öppen mun utan att bry sig ett skit 😀

En sak jag hade velat göra är att dra på en roadtrip i typ USA. Alltså på riktigt, förstår ni hur ballt det hade varit? Man hyr en stor bil med ett par vänner och sen bara åker omkring. Det enda negativa jag ser med detta är att jag har svårt för att sova i tält, och om man ska sova mitt ute i ingenstans i USA så kommer jag vara livrädd för såna som motorsågsmassaken och sånt. Men LÄTT att jag vill göra detta nästa sommar. Young, wild and free! Nån som vill joina? Kanske blir en Miixx-roadtrip med alla bloggläsare? 😀

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    En roadtrip med oss läsare hade varit awesome! 😀 kul att du hade en bra måndag! Själv sitter man här med halsfluss och det är mindre kul..

  2. Felicia

    Varför är inte vi kompisar? Jag läser din blogg varje dag och inser varje gång hur mycket jag känner igen mig i det du skriver! Du verkar vara en asskön person att hänga med och jag ser upp till dig! Du äger!

Annons
stats