rätt så bortgjord på planet.. | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

rätt så bortgjord på planet..

Detta blir nog sista inlägget om Paris,de kanske dyker upp lite bilder då och då, jag älskar den staden och nu har jag varit där 2 gånger och det kommer garanterat bli fler så småningom. Förra gången jag var där bodde jag på de värsta hotellet man kunde tänka sig. Städerskan rotade tillochmed bland mina grejer (vi har det på film..) och allt var bara SKIT på det hotellet, men när man är i en storstad på en Weekend-resa så är det ju faktiskt inte hotellet man hänger på, man sover ju bara där eftersom man är ute hela dagarna. Detta hotellet vi bodde på nu vart bra, och hela resan var underbar! Vi besökte inte Triumphbågen för tiden fanns inte, men vi prioriterade helt rätt iallafall =)

Förresten bara måste jag berätta vad som hände på flygresan påväg hem. Jag gjorde bort mig så mycket att jag själv tyckte det var pinsamt, och i normalt sätt är jag sån som aldrig skäms över nånting, men detta gjorde tillochmed mig röd i fejjan. Jag satt i mitten, Sabina satt på min vänstersida och en okänd ung fransman satt på min högra sida… Eftersom klockan var sent på kvällen så somnade jag, och jag vet att jag vaknade till en gång och då lutade jag mig mot min egen axel, och fransmannen han satt lutad mot fönstret, allt var frid och fröjd så jag fortsatte att sova. Nästa gång jag vaknade upp vart när vi hade landat, och då tyckte jag att jag låg förbannad mjukt och skönt….. då upptäckte jag att jag låg på fransmannens axel, eller ja man kan nog nästan säga att jag låg i hans famn, och han låg inte mot fönstret längre utan han låg mot mig han med. Alltså den reaktionen när vi båda vaknade upp, vi bara kollade på varandra och blev rätt generade haha åååh.. Sen log han, och jag ville typ dö. Vem fan somnar liksom i famnen på en främling om inte jag liksom. Givetvis. Han måste fått ett skevt första intryck av svenska tjejer..

a3

a4

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats