rena rama drömmen! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

rena rama drömmen!

im

För att man ska ha motivationen uppe och tycka det är kul på gymmet och att träna så finns faktiskt många knep, men ett av dem som jag gillar mest är snygga gymkläder! Tro mig det hjälper väldigt mycket. Förut tänkte jag att det inte spelade nån roll vad jag hade på mig eftersom jag ändå bara tränade men sen har jag samlat på mig en hel del både sportbhar, träningsbyxor, linnen osv. 

Mina senaste köp är från Pinkoholic.se , jag beställde två linnen, ett par byxor, en gympåse och ett par strumpor därifrån. Anledningen till att jag valde just pinkoholic´s märke är för att jag beställt från dem förra året också och vet att de har så bra kvalité och snygga stuffs!
Träningskläder kostar en hel del, men de är verkligen värt det eftersom man blir så peppad och känner sig bekväm.

IMG_4851

IMG_4853

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats