right now! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

right now!

Just nu väntar jag på att en god vän ska ringa mig så ska vi snacka i telefon en stund, perfekt torsdagseftermiddag ju! Men så tänkte jag att jag kunde kika in här och uppdatera lite snabbt också innan personen ringer. Dessutom håller jag på att förbereda lite mat tills efter min träning, lika bra att ha det gjort liksom även fast denna måltiden är jävligt blandad haha.. 

2 fullkornstortillabröd med sallad, kvarg och kalkon. Sen sockerärtor, minimajs och tomater till. Och ett ägg lite sådär lagom random. Man tager vad man haver och detta är vad jag var sugen på idag helt enkelt. Dessutom så ska jag iväg ikväll och kolla på film, så för att hinna duscha och sådär utan att stressa ihjäl mig efter gymmet så är det s¨å himla smidigt att ha allt fixat, plus att jag hatar att behöva komma hem VRÅLHUNGRIG efter träning och så ska jag göra mat..? Nej, då blir det automatiskt att jag slänger i mig nånting litet snabbt och sen småäter jag hela tiden och det är ju mindre bra.. Det enda jag tänker på när jag har tränat är verkligen mat och då kan jag fan trycka i mig vadsomhelst. En gång satt jag och åt blommor för att jag var så hungrig (nej okej där överdrev jag så mycket att jag nästan bajsade på mig). Men ni förstår principen. Och sen känner jag mig extra taggad på att träna om jag vet att det väntar mat på mig hemma, MAAAAAT i mitt hjärta forever (*emojismiley med hjärtögon*)

Och förresten, angående era frågor om aborten så kommer det inlägget komma ikväll, jag svarade på allting tidigare idag men har tidsinställt det eftersom jag som sagt inte ska vara hemma ikväll, men det kommer!
mm1

mm2

mm3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Vet inte vart jag egentligen ska skriva. Men jag undrar bara om du kan ta upp detta i bloggen? Jag mår ganska dåligt pver just detta. Det fanns ju då en kille, några år äldre än migmen inte alls så att han var ute efter att ha sex eller något sånt. I alla fall så har vi varit med varandra lite smått i somras som vänner och inget annat. Nu för några veckor sedan började han skriva att jag är fin och skicks hjärtan osv. Jag började ju tyvärr gilla honom och nu mitt i allt tittar han knappt åt mitt håll om vi går förbi varandra eller så. Han kan skriva på snapchat ibland men bara vanliga saker. Om jag frågar vad han gör så svarar han men det är inget mer än så. Eftersom att jag inte vill börja skriva och fråga varför han beter sig konstigt tånkte jag om du kunde ge mig något tips. Han är ju så jävla snygg och bra på alla sätt!

Annons
stats