säg grattis till denna fina tjejen! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

säg grattis till denna fina tjejen!

gratti

Aaaww hur kan man säga nej till något sånthär?? Klart du får ett grattisinlägg sötnos!!

Såhär skrev födelsedagssötnosen:
Hej Malin! Jag tänkte fråga om du kunde göra ett gratulationsinlägg för mig, idag eller imorgon eftersom jag fyller 14 år idag (28dec) det skulle lätt vara den bästa presenten! Just för att du är en av mina förebilder och du har bankat vett i mig att jag ska tycka om mig för den jag är och inte slösa dålig energi på något som jag inte ens själv mår bra av. Du har verkligen nått ut till många ungdomar, kanske vuxna också? Och jag är en av dem! :) Om du har lust och tid kan du då länka min blogg? Http://emiljz.devote.se (dock har jag inte haft så mycket tid till att uppdatera men jag börjar smått och ska göra den så bra som din!) puss och kram på dig Malin, du är bäst! :D <3 (om du vill använda bild får du lov att ta från min blogg :3 )”

gr

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tan

    hello to you before? i don’t think so. but i keep mienang to. your last visit to Lilli’s blog has reminded me to. your blog posts are always like eating a really good open sandwich. healthy toppings piled high on dark crusty bread, tangy pickle, sweet mayo. i love your rare blog honesty and lush visual details. this post is a really special one for me – as a mother of a daughter myself it is so nice to hear your words of love and respect for your mama – and to see perhaps where you have inherited your magic from.

  2. Emilia

    Omg tack så jättejättejätte mycket Malin! Detta gjorde min dag 😀 <3 ha så jättekul i London, gott nytt år 😀 <3
    (Tack så mycket Stella! 😀

Annons
stats