scenskräck? | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

scenskräck?

Detta är en skola för er som behöver en spark i röven för att komma i rätt balans i livet,
Detta är taget från mina egna kunskaper efter olika psykologer i 5 år, terapiböcker, människor o annat som fått mig att må bra o som fått mig att hitta mig själv. Det känns bra att må bra, o de lär ni märka!

1
Att ställa sig upp på scen, eller att stå framför en grupp och hålla tal, redovisning eller liknande det är inte en självklarhet för alla.
Visst är det kul att få människor att lyssna eller att kunna underhålla folk, men som sagt är det inte en självklarhet för alla.
Finns det nåt bra tips som gör att det kan kännas enklare att stå framför massa folk?

Jag vet några tips, första kanske är lite töntig men som faktiskt fungerar…

Untitled-5

Jag läste om en kille en gång. Han tyckte det var jobbigt att snacka inför publik och vara så iaktagen.. Han gav ett tips där han skrev att han låtsades att alla i publiken var bajskorvar. Tänk er själva.. Ni står där framför massa människor och är jättenervösa.
Dessutom.. Sen kan du säga till alla att det gick SKITbra.
Så tänker ni er in i detta:
jn

ln

När du ska stå upp och prata inför andra, så känner du dig kanske nervös. Men du känne rdig inte nervös när du pratar med folk du tycker om och som finns i ditt hjärta. Du är aldrig nervös när du pratar med din pappa kanske? Spelar ingen roll om du föreställer dig människor som lever eller som tyvärr gått bort, här spelar bara din trygghet roll:
jaja

3

Ibland hjälper det att känna ”aah vafan jag gör detta nu sen är de skitsamma bara jag får det gjort”. Men ändå känner man lite ”vad ska alla klasskompisar (eller de andra som sitter där) säga efteråt? SKIT I DEM! Låtsas att du inte känner dem, utan att du gör detta bara för att ”få det avklarat”:
lbv'

ss

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilia

    Åh, tack för tipsen. Ska ha 2 föredrag o en redovisning i skolan nu efter lovet . Ska absolut tänka på de tipsen 🙂

  2. Malin

    Har aldrig gillat att redovisa men lärde mig med tiden, kände mig mer och mer trygg. I 3an på gymnasiet gick det galant.
    Sen börja jag plugga i Köpenhamn, och då blev det genast det värsta som fanns. Till min avslutande muntliga examen var jag så sjukt nervös att jag trodde jag skulle svimma, pulsen slog snabbt som fan, hjärtat dunkade som aldrig förr. Men det gick utmärkt ändå, jag klarade min examen med ett toppenbetyg 😀

Annons
stats