shopping från london | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

shopping från london

Goddag!

Shit vilken energi jag vaknade med imorse, helt sjukt med tanke på hur lite jag sovit. Undra vad det kan bero på…? Känner mig väldigt toppad och som det känns nu hade jag kunnat springa ett maratonlopp. Jag får se hur jag ska göra av med denna energin hihi.. Men först tänkte jag visa vad jag shoppade i London! Förutom presenter till andra så köpte jag småsaker till mig själv. Vi hade inte alls mycket tid till att shoppa så det blev inte så mycket. 

En jättesöt topp från Topshop!
s1

s2

Ett par leggins som även är transparanta på ena sidan, från Topshop

s3

Underbara sandaler, också från Topshop!

s6

s5

En varm och skön tröja

s7

Och kolla dessa shotglasen hehe, här snackar vi giiirlnights! Köpta på en souvenirbutik

s4

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. linn

    uppdatera meeeeeer miixx! 
    jag kollar din blogg varannan timme känns det som, haha, skriv något roligt, lägg uppp massa bilder från london! DO SOMETHING! ♥

Annons
stats