sista doppet i poolen | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

sista doppet i poolen

Klockan är nu 5 och det börjar bli dax att dra upp på hotellrummet för att duscha och göra vid oss litegrann, det är ju sista kvällen här. Hela eftermiddagen har vi legat tillsammans på min madrass i poolen och bara njutit (haha vågar knappt ha madrassen i havet längre med tanke på vad som hände häromdagen som ni säkert läste..) 😉 Här hade jag inte kameran med mig, så detta är mobilbilder med självutlösare. Tänk ändå vad knäppt, att en mobiltelefon kan ha en självutlösare. Det hade jag aldrig trott om någon hade sagt det till mig för 10 år sen när jag gick omkring där med min nokia 3310.

20

11

21

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats