sista sprutan idag! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

sista sprutan idag!

Förra veckan la vi ju bara i halva sprutan i min läpp, så idag tog vi resten! Jätteskönt att inte ta allt på en gång för då slipper jag ankläpparna eller vad man ska säga, visst svullnar det och är svullet nu men inte så som de skulle varit i vanliga fall. Filmade också så lägger upp det sen.

Nu är jag hemma hos min vän Thinthin, ska sova här inatt. Hennes pojkvän är bortrest så jag ska ta hans plats. Får se om jag får ligga också.. Tror ni jag får det? Hehe 😉 Hon ska snart laga mat iallafall, riktigt bra fruga.

lknb

önhbn

Visar er efterbilder senare när svullnaden lagt sig, orkar inte mer era kommentarer om hur fula och stora de är. Vissa av er förstår ju inte att det är pga svullnaden. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emily

    Dom fattar nog inte att det är svullet nä. Mina läppar är stora i vanliga fall så jag behöver inte ta sprutor för sånt =) men jag får kommentarer som “det är bara fejkläppar” …. men det är avunsjuka =)

  2. Annelie

    Klart de är svullet efter ett ingrepp. folk som klagar o har sig är nog bara lite sådär avis du vet 😉 Vill ju oxå vara snyggo ^^
    Kram

Annons
stats