Självständighet är prio ett för att lyckas | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Självständighet är prio ett för att lyckas

Något som jag hatar är att vara beroende av andra. Man ska vara självständig! När jag började gymma gjorde jag det med en kompis och vi var alltid där tilllsanmans. Sedan flyttade hon och då blev jag mycket själv. Jag gymmade när JAG hade lust, antingen om det var tidigt på morgonen eller om det var sent på kvällen. Jag gick powerwalks på morgnarna och la upp schema efter mig själv. Mig själv och ingen annan. Nu på senaste tiden har jag tre killkompisar jag brukar gymma med och jag har anpassat mig efter dem eftersom det faktiskt är roligt när man är med andra, för även om vi inte gör samma övningar så är det ändå att man vet att man är där tillsammans och kan småprata lite, hjälpa varandra och sådär. Men nu på senaste tiden så känner jag verkligen hur dåligt det börjat gå! Liksom ibland kan jag känna kanske vid 8 tiden på morgonen att jag vill gymma, eller kanske vid 17 på eftermiddagen, men så vet jag att “fan jag ska inte gymma förrän halv 8 ikväll…” och så tappar jag suget liksom..

Som idag. Jag planerade med 4 olika personer att träna ihop. Först drog sig den ena ur för den personen hade glömt det och istället stuckit iväg, sen den andra. Tillslut ringde den tredje och sa att han inte skulle träna för att han hade ont i huvudet så då var det bara jag och en annan kvar.. “Fine, då blir det bara vi två men kul ändå ju!” tänkte jag. Men vad händer då? Jo det slutar med att det inte blir det av det heller och vad hände då? Jo att jag tappade allt sug och all lust jag hade för att dra och gymma. Liksom så jävla omständigt allting blev bara för att jag tänkte anpassa mig. Istället satte jag igång en bra träningsapp jag har på telefonen och tränade hemma istället. Men efter tio minuter slutade jag med det också, all lust var som bortblåst. Jämför det med när man ska ha sex, och att killen börjar prata om sin farmors bullar, då försvinner lusten ganska snabbt, right? Eller om man ska äta korv med bröd men upptäcker att brödet är mögligt.

Så summan av kardemumman: (kardemumma, påtal om farmors bullar eller?) så ska jag i fortsättningen träna när JAG vill och när JAG kan. Jag tänker anpassa mig efter mig själv för detta jäkla kladdet när man ska försöka hålla ihop gör att man helt tappar motivationen. Visst är det bra att träna med andra, för då känner man att man “måste” dit och så känner man sig duktig efteråt, och blablabla… Men jag tänker vara mer självständig, orkar inte anpassa mig efter andra hela tiden för det tar musten ur en ibland..

20140524-155054.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Håller verkligen med (: dessutom tränar man ju förhoppningsvis för sin egen skull och ingen annans

Annons
stats