Sjuk tjej ska smsa alla hon känner.. | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Sjuk tjej ska smsa alla hon känner..

“Godmorgon”!

Jag har verkligen fått influensa eller vad de nu än är.. Trotsade ju febern igår och åkte till biblioteket i 6 timmar vilket inte var det smartaste, borde vilat… Men fick mycket gjort igår iallafall så det var de värt. Idag hade jag en viktig utbildning egentligen men fick strunta i sen för såfort jag reser mig upp börjar jag kallsvettas så ni kan ju tänka er själva hur det hade slutat.
Jag kommer alltså inte blogga idag, vill verkligen vila så jag blir friskare imorgon och till helgen.

Nu ska jag smsa typ alla i min telefonlista och be dem vara sociala (underhåll mig liksom), kolla på tv osv så att dagen går snabbt. Dör av rastlöshet redan. ni kan ju kommentera lite roliga saker eller vadsom, det är kul!

20130530-111615.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Måste bara berätta en sjukt rolig sak som ände mig O min kompis för ett par år sen.

    I var ute och badade, så skulle jag liksom “skjuta” iväg henne i havet. Och när hon hamnar under vattnet får hon panik och greppar tag i det första hon får tag i.
    Hon undrar självklart vad de är men glömmer släppa taget. När hon sen kommer upp och ser vad de är, han har tagits ett redigt grepp i en surkärrings rumpa. HAHAH!!!

  2. Lina

    kan ju berätta en rolig sak, inte för mej men för alla andra, vart i matsalen i skolan för en timme sen och när jag skulle ut därifrån ramlade jag, tallriken flög och glaset med och där låg jag på golvet haha.. 🙁

Annons
stats