ska jag publicera låtar jag gjort för 7 år sedan? | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

ska jag publicera låtar jag gjort för 7 år sedan?

ÅÅÅÅÅÅHH !! Eftersom min dator är sönder så har ju min gaaamla dator, och som säkert några av er kommer ihåg att jag berättat tidigare så gjorde jag låtar när jag var runt 13-14 år? Herregud de finns på denna datorn! Vissa är avklippta på hälften, fråga mig inte varför, men iallafall så funderar jag på att publicera några.

Jag tycker att jag var riktigt urkass, förlåt man ska aldrig trycka ner sig själv men allvarligt.. jag sög. Det jag var grym på däremot var att skriva, texterna är väldigt bra skrivna för att ha varit jag för 7 år sedan. Jag mådde verkligen inte bra i tonåren och de enda som hjälpte för mig var att skriva just texter. Kanske kan det hjälpa några av er att läsa dom? För jag vet att MÅNGA kommer känna igen sig i de texterna, och kanske bli peppade också för då ser ni att man faktiskt kan komma ur “rena helveten” som man går igenom ibland.

Vad säger ni, ska jag publicera några??

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Piraten

    Ja, du får jätte gärna publicera dem 😀 Kan ju vara kul och läsa plus att man själv har blivit lite små deppad av någon anledning så det kan vara skönt att känna igen sig i någon annans texter.

Annons
stats