Snart är det jul... | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Snart är det jul…

Jag vaknade upp på ett riktigt julhumör idag, hade jag inte haft viktiga saker att åka till idag så hade jag nog julpyntat, ni vet ju att jag ibland gör det redan i oktober.. Jag ska försöka hålla mig tills helgen 😉 och innan jul har jag lovat att julpynta min kompis hem, han bor liksom ensam och så är han kille, så han bad mig och det ska bli så kul! =) en annan mysig sak jag ser framemot är att jag ska upp till Stockholm om nån månad till min kusin igen, och då ska vi verkligen mysa till det med julmarknad tex. Julen är bara så underbar! Nu ska jag koka lite gröt med kanel på 😉

20141030-090644.jpg

20141030-090655.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats