som en böld i röven | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

som en böld i röven

Om det är nånting jag verkligen HATAR att göra så är det att köpa skor. Jag storstädar hellre ett hus än att köpa nya dojjor alltså.. Nu är det dock så att jag inte har några höstskor för antingen är dem sönder eller så ja, finns dem inte helt enkelt haha. Så idag stack jag med mamma för att köpa nya höstskor, men vad slutar det med? Jo att jag köper ett par skor till gymmet, hörlurar och så julpynt. HOW TYPICAL ME liksom, men det fanns ändå inga snygga skor, och jag önskar att man kunde gå utan skor föralltid men då får jag väl flytta till typ Indien eller nånting. Så nu är jag ett par gymskor rikare, men fortfarande inga höstskor.. Det är en sån sak jag kommer att skjuta upp så länge som möjligt.. På sommaren kan det var kul att köpa ballerinas och flipflop, men höst och vinterskor? Fyfan, känns som en böld i röven eller nånting, lika påfrestande och jobbigt tycker jag.

s1

s2

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kikki

    Jag köpte ett par riktigt snygga vinterstövlar i Hässleholm förra vintern. Fungerar som höstskor också. Dessutom Gore tex så man slipper bli blöt om fötterna. Det är den skoaffären som ligger snett emot nisses, bredvid cigarrmagasinet.

Annons
stats