städerskan som rotade bland mina saker | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

städerskan som rotade bland mina saker

Kommer ni ihåg då jag & min vän Bella var i Paris för typ 20 dagar sen..? Ja klart ni gör, o jag vet varför..
För ni har tjatat om dendära städerskan.. Som var på vårt hotell, snokade bland mina smycken o drog upp min bh från min väska!
Vissa trodde mig nog inte ens.. Wellwell! Här har ni den efterlängtade videon!

(nej de är inte jag som har klätt ut mig.. detta är den eftertraktade städerskan i egen person)
video

[videofyme id=”300031″ width=”500″ height=”320″]

o som ni vet går aldrig nåt bra när man ska göra nåt… o videon jag fixade så var där text o sånt men de syns inte genom videofy.
så fuck it, men ni ser videon iallafall

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elina

  Camen på din dator filmade? vems dator är i sängen då? och hade du bara “råkat” filma ditt rum 24/7 eller? skulle inte tro det

  1. miixx

   Elina. Har redan förklarat det. Men du har såklart inte läst. Det va min kompis Bellas CAM vi filmade med. O vi filmade för vi upptäckte att saker försvann, o bytte plats osv. Vi trodde först de spöka eftersom de varken va nybäddat eller vi fick nytt toapapper o därför trodde vi inte de va en städerska där.

 2. märta

  HAHAHAHAHAH asso VAAD gör hon? helt seriöst vafan håller hon på med? :p hur länge kan man titta på ett smycke? vfr ser dt ut som hon tar ngt (några smulor, smuts, damm?) från nattduksbordet och kastar på sängen? HAHAHAHAHAH! oså när hon ser BHn äre som att hon stannar och typ :OOOOOOO aldrig sett en bh förr, hahahahaha. asso vad är det här?!! 😀 typ dolda kameran. HAHAHAHA och lappen hahaha, OCH LÅTEN hahahahahaa merci for being you. hahahahahaha asso mix jag dör <3 du är så jävla bra, jag sitter fan och garvar ihjäl mig på riktigt hahahahahaha 😀

 3. Emma

  Men herregud! Vilken människa, can’t believe it..?!
  Klockrent med presenten också, haha!!
  Hur kunde ni veta att hon snoka och så då?:)

 4. my

  hahaha, fy fan vilken kärring!! en riktigt dålig städerska får man ju säga, hon städade ju inte ens, haha. bara snokade runt o stirrade på dina smycken, wtf?! det bästa var i början.. det första hon gjorde var att plocka upp ett smycke? från sängen, höll det i handen o bara stirrade på det! hahaha plus att hon tog upp din bh, som hon så gärna verkade vilja ha. så gulligt av dig att du gav bh:n till henne! 😉

Annons
stats