stockholm | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

stockholm

Fick en inbjudan igår igen, synd att jag måste tacka nej eftersom jag ska till Stockholm snart ändå, och veckan efter det blir det Egypten= sola och bada!! Synd det inte händer mer i Skåne, events osv..
jaa

sen fick jag VIP inbjudan till ett nytt märke här i Sverige som skulle vara ikväll! Kan ju inte komma dit heller så han som äger det lovade att skicka hem lite saker till mig från dem istället, gulligt! 😀
20120130-221538.jpg
Här är iallafall några bilder sen sist jag var i Stockholm, (är inte ofta jag är där så det är kul när man väl kommer dit) fick en sponsrad flygresa+hotell tillsammans med min vän Skalis!
Vi träffade skitgrymt folk, och på kvällen stack vi till Amba och festade med hela Ziperallgänget, sen efteråt på natten/morgonen när vi skulle ta taxin hem så hände en del roliga saker, haha skrattar så jag gråtet bara jag tänker på det.
fl
z6

z1

z4
 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. my

    det är verkligen synd att du inte kan vara me ikväll! 🙁 men som sagt, du kommer ju på finest. hoppas verkligen att man kommer gå på finest, skulle verkligen vara så kul!
    men jaa, fortsätter LÄNGTA till ikväll, för då kanske jag ser/träffar min fina dessie. eftersom hon kommer till eventet! 😀

Annons
stats