Stronger everyday | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Stronger everyday

Hej på er!!!

Som sagt, från och med idag så ska jag försöka vara tillbaka på bloggen till 100% igen.. Ni vet ju hur mitt liv såg ut för två veckor sen, jag mådde på riktigt så dåligt att jag inte visste vart jag skulle bli av. Hjärtat krossades ordentligt, och i 3 dagar bara skrek jag, grät, kunde inte äta osv. Men det var som om alla känslor verkligen kom ur mig då, för sen dess har jag gått vidare verkligen. Jag saknar inte honom. Jag har inga känslor för honom. Jag vet nu att anledningen till varför hjärtat krossades var för alla drömmar man hade byggt upp och alla minnen man skapat. Vi hade sjukt kul, men mot slutet (sista 4 månaderna) så blev det mindre och mindre bra. Men jag ska inte neka att jag älskade honom, för det gjorde jag. Nu känner jag som sagt ingenting, det känns inte ens jobbigt att tänka på minnena. Som vår resa utomlands bara en månad innan det tog slut.. Och tanken att han träffar andra det dödade mig de första tre dagarna men nu känner jag ingenting när jag tänker på det. Det blev som det blev, och det enda jag kan göra är att blicka framåt, inte bakåt eftersom det inte är dit jag ska. och angående beslutet så behöver ni inte ens fråga om det, för ni lär som sagt märka med tiden..

Jag själv har skapat en del nya kontakter tex. Både med killar och tjejer, vilket känns väldigt roligt! Så även fast det är en kille som gjort detta mot mig så har jag inte fått fobi mot killar, tvärtom. Jag tycker nästan det känns enklare att umgås med killar just nu. Sen mer detaljerat går jag såklart inte in på, men jag är okej och kommer att bli ännu mer okej med tiden. Mina familjer är underbara, mina vänner är underbara, tillochmed med två av mina ex har hört av sig och varit stora stöd! Och så självklart ni..

Det känns som att angående bloggen är jag både full och tom på idéer. Kameran har knappt använts och likaså datorn som inte varit startad. Men nu ska jag ladda kameran och plocka fram även datorn, samt rota i huvudet efter idéer, det hade verkligen varit snällt om ni kunde berätta för mig vad ni vill läsa om, se bilder på, osv. Here I Am!!! Stronger everyday.

20140929-083908.jpg

Bild från igår. Sista mobilbilden =)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Härligt att höra att du börjar må bättre 🙂
  Hade vart skoj om du kunde göra träningstips, krossa idealen och typ vart man hittar snygga kläder 🙂

 2. Hanna

  Skönt att du är på “bättringsväg”! <3 
  Jag älskar när du gör t.ex. krossa idealen inlägg eller löser problem som någon skickat in angående typ kärlek eller så, så det skulle vara kul att se mer av! 🙂
  Du är verkligen en person man ser upp till eftersom du är både stark och inspirerande, hoppas du är på topp snart igen!
  Ha det bra!

 3. fiona

  <‘3 be your own superhero <3 nej men du skriver så sjukt bra att jag förstår dig <‘3  som du själv sa man blir starkare för varje dag <‘3 oavsett vilken sorts “kamp”  man befinner sig i osv. Life isn’t fair :/ men du förtjänar det bästa <3

Annons
stats