svar på kommentar! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

svar på kommentar!

o1

Hej, nyfiken som människan är undrar jag om det är sant att ditt ex Linus betalade dina bröst?”

Svar: Oj, vet inte ens vart jag ska börja, har inte tänkt på honom på väldigt länge så denna kommentaren blev lite chockerande. Jag och Linus var tillsammans i över ett år, och när jag var 18 och skulle förstora mina bröst så var han helt emot det, precis som min familj var. Han betalade INTE mina bröst, sen vet jag ju inte vad det går för rykten men jag vet sanningen iallafall : ) Hade aldrig låtit en pojkvän betala mina bröst!! Däremot sa han på skoj en gång att om vi nån gång skulle få en unge skulle han betala nya bröst till mig ifall de blir “fula” efter en graviditet, men det var på skoj för vi pratade inte en framtid på de viset eller så. Blev lite chockad att det FORTFARANDE är folk som tror att han betalade mina bröst för jag vet att det var ett jävla snack och tjat om det när jag var nyopererad också. Däremot körde han hem mig från kliniken när jag hade opererats och han hjälpte mig här hemma i nån vecka eftersom jag inte ens kunde resa mig upp. Det var vad han hade med det att göra, och jag smsade honom nyss också och han instämde med allt detta. Så nu vet ni.

operation

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats