svindel men ändå inte | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

svindel men ändå inte

Haha en helt konstig sak med mig är att jag är inte rädd för höjder om jag sitter i ett flygplan, eller i en bil högt uppe nånstans, eller i en karusell. Men så fort jag står på mina egna ben nånstans högt uppe så börjar benen darra och jag börjar stamma och prata helt osammanhängande. Ett exempel är att nyss så skulle vi åka upp på högsta våningen här på hotellet för att titta, det finns 14 eller 16 våningar, minns inte nu bara för det.. Och när vi åkte upp dit och gick till ett fönster och såg ut över hela staden så bara kände jag hur benen vek sig och när Gabriel snackade med mig så hörde jag bara susande i öronen och jag stammade till svars. Sjukt läskigt! Och som ett plus i kanten på detta så slutade hissen att funka så att vi fick gå ner, 12-14 våningar. Fyfan jag trodde jag skulle svimma och typ ramla ner för alla trappstegen, jag gick verkligen klistrad i räcket ;p När jag sa att jag hade svindel fick Gabriel panik och skrek “VAR ÄR EN SPINDEL???!!” hahah det är nämligen nånting han inte gillar.

Jag hann iallafall få 3 bilder. Och nu mär jag kollar på dem så tycker jag de är så fint, men just att stå däruppe.. Påtal om detta så var det en gång i skolan när jag var 10 bast, då skulle alla upp på nåt slags berg och gå längs kanten. Jag fick sån panik att lärarna fick komma och hjälpa mig ner, mina ben bara vek sig..

IMG_0046

IMG_0046a

IMG_0044

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bellis

    Och ändå tvingade du upp mig (oss?) i tornen i Notre Dame? Trodde fan att jag skulle dö hahaha ;D <3

Annons
stats