Tidsschema, min nya livsstil? | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Tidsschema, min nya livsstil?

Haha igårkväll visste jag att denna dagen skulle bli stressig, så jag gjorde upp ett tidsschema för att hinna med allt. Allt stod med, ut med hunden, packa, träna, duscha, lämna hunden hos pappa osv innan jag skulle ta bussen in till stan för att möta upp Sabina! Timmie har varit med mig idag och tränat sen väntade han hemma hos mig tills jag var klar. Han skrattade rejält åt mitt tidsschema, jag bara “9 minuter till avgång för att lämna hunden!” och var helt stressad haha!! “Nu har jag 4 minuter tillgodo, då hinner jag sminka mig lite”. Funderar på om mitt kommande yrke kanske ska bli att göra schema för skolor, det hade passat mig galant!

Nu sitter jag iallafall på bussen, tyvärr har jag glömt en sak. Att äta! Det stod inte med på mitt tidsschema ju.. Så jag har seriöst glömt det. Jag är så hungrig att jag mår illa, spec eftersom vi tränade med.. Får köpa nåt i stan sen!
Hände en olycka innan med, så måste inom ett ställe först som jag fick en “akuttid” hos, skriver de i nästa inlägg när jag kommit fram. Mitt batteri dör snart, så jag fick öppna min resväska och rota fram datorn för att nödladda lite.. Vad gör man inte för sin telefon?

Snapbilder från bilen med min bästa killkompis Timmie:

20140530-134105.jpg

Just nu:

20140530-134137.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats