TOALETTBESÖK MED MIN HAND | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

TOALETTBESÖK MED MIN HAND

sv2

sv1

Hej. en sak fattar jag inte… du kommenterade först på bilden där man ser min hand, sen i nästa kommentar påstår du att du inte ens vet hur min hand ser ut..

Man torkar sig inte i röven med två händer, de är liksom inget träningspass?
vet inte hur stor röv du har eller hur mycke du skiter, men jag behöver bara en hand.

& om du nu verkligen bryr dig om mina toalettbesök så himla mycket så kan jag passa på att tillägga att jag kan torka mig med ena handen när ja pissat samtidigt som jag borstar tänderna. jag kan till o med runka med den handen. o ingen kille har blivit slak hittills. 

ps: men visst, här är 2 bilder på min hand. hoppas du får en fin halloween, men glöm inte ta av handen då när du ska skita, eftersom du tydlligen använder båda händerna! ds.

handen

nu ska jag sticka & äta glass, ska hålla glassen i ena handen o hundkopplet i andra tror du jag klarar det, annars kanske du kan hjälpa mig Abdullah? 🙂

 

KOM IGEN, BÄTTRE KAN NI, KOMMENTERA VÄRRE KAN NI!! ELLER?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. elinor

  Du måste vara en av dom starkaste personer jag sätt/läst om. Alla har en period i livet som är jobbig, men du bär på din konstant och blir konstant påmind, jag skulle bara drömma om att ha ditt självförtroende! Jag älskar sättet du är på att du absolut inte bryr dig om vad andra tycker om dig! Spelar ingen roll vad den här smutsiga människa skriver, Du är vacker för att du är personen du är. Vem behöver vanliga händer när man har ett så vackert ansikte som du?
  Hoppas du får en grym dag, för när jag äste det här gjorde du min!!

 2. Lovisa

  Haha, du är så jävla underbar ska du veta!

  Om han skulle ha en likadan hand som du på helloween så skulle utklädnade n inte va speciellt läskig, skulle snarare passa med på alla hjärtans dag för den är söt <3
  Du är stark!
  Kram!

 3. Ida

  Har svårt att sova och råkade på något sätt hamna på din blogg, i detta inlägget och jag måste bara säga HAHAHAH fan va rätt! Sjukt rolig verkar du vara! Keep it up!

 4. emma

  Så bra skrivet, tycker de är härligt att du är så stark så att du inte tar åt dig. Du är hel grym och du är en av dom finaste människorna jag har sett. Keep it up. Du är unik tjejen! 

 5. V.

  Starkt av dig tjejen, att visa vad ditt komplex är. Och till er andra airheads, jag skulle vilja se er lägga ut en bild på något av era komplex, alla människor har dem. Bara för att ni sitter bakom en dataskärm och intalar er sjävla att ni är bättre än någon annan, visar enbart att ni är en fis i rymden. Tack för mig.

 6. Isabella

  Ni ska inte snacka skit om hennes hand jag tycker det är väldigt synd om henne hon föddes så och det är inget fel!   ni både vara glada att  ni har normala händer allfall   tänk om ni skulle ha haft såna händer och någon skulle ba  ofta hur torkar du dig när du ska kissa bajsa? villka dumma frågor! lägg av med det   

 7. Anny

  Det finns så mycket barn som föds med olika missbildningar varje år. Jag fick själv en dotter med missbildningar (fast syns inte utifrån) men jag du gör mig så glad när du visar att man inte behöver vara “mobbad” för att man har en missbildning. Det ger mig och min dotter hopp för framtiden även om det låter fjantigt så är det så! tack

 8. JOZ

  dom kommentarerna skulle kunna vart kul om man gillar att trycka ner andra människor!!
  Ditt svar ÄGDE, skratta så ja höll på att dö!! Töligt knäckt han/hon lär ha bleve xD haahahahha

 9. Cilla

  Det är hemskt att du ska måsta stå ut med sånna idiotiska kommentarer pga av något du inte rår över. Tack för att du står upp för dig själv och visar andra att man aldrig ska skämmas över hur man är skapt. Du är verkligen en stark tjej!

 10. m

  Alltså jag ser fan upp till dig, hur fan klarar du av det? Jävligt starkt av dig ska jag säga!
  Fortsätt så, don’t let anyone bring you down! Älskar bloggen btw!
   

 11. Aya badawi- Sweet 18! ?

  Herregud vad äre här för patetiska människor som trycker ner andra. Ta verkligen inte åt dig! Sjukt bra att duuuu svarade så. Dagens människor asså… Så patetiskt! Du är fin som du är och tro mig det där gör dig vackare på ditt sätt! Du är precis lika mkt värd som oss!!

 12. Rebecca

  Det är otroligt starkt av dig att ens våga lägga ut bilder på din hand! För de som skriver nertryckande kommentarer är bara fula både på insidan och utsidan så därför måste de ta ut deras frustration på någon annan för de har så lågt självförtroende. Men du ska INTE bry dig, för de kommer nog leva på A-kassa för resten av deras liv samtidigt som du lyckas med ditt liv i stället! Stå på dig!

 13. Martine

  Åh, jeg blir så stolt av deg! 🙂 Jeg så en her i min stad i Norge som er ganske liten. Ho hadde en hånd som deg. Jeg ble helt fasinert. Vi er bra som vi er! Elsker bloggen din. :))

 14. pernilla

  Jag älskar din blogg,
  jag läser den varje dag, du får verkligen inte sluta blogga,
  och jag tycker du är modig som vågar stå på dig när de gäller saker
  och att du inte tar åt dig av andra,

   

 15. Sabina

  Vilken idiot. Då var jag ändå snäll när jag bara kallade h’n för det men aa. FAN va irriterad man blir när man läser sånt. Vet knappt vad jag ska säga, det är verkligen en sån person som lever för att förstöra. Eller.. “förstöra” H’n kan inte vara nöjd med sig själv, ärligt talat! Du är fin precis som du är Malin, stå på dig. DU ÄR UNDERBAR !

 16. ÅKEKOMPIS!

  ABDULLAH, YOU GOT SERVED!
  Du är fett grym gumman, riktig svar på tal! 
  Skit i han, hjärtat du vet att sånna kommentarer är inte värt att lägga enargi att ta åt sig av.
  DET FINNS INGEN SOM ÄR BÄTTRE PÅ ATT VARA DU ÄN DU! 

 17. Ann-Charlotte

  Alltså SERIÖST, blir så förbannad på folk som håller på såhär mot dig gumman!!! Som du vill intala oss läsare att vi är fina som VI är så är DU finns precis som DU är!!! Blir så frustrerad, jag vet en kille som bor i orten bredvid mig hans hand såg med ut så innan men så bestämde läkarna att det var bättre att operera bort alla fingrarna förutom tummen för den var “normal” precis likadan som den andra!! O han fungerar FULLT normalt, fattar inte vad det är för fel på dagens samhälle o befolkning… INGEN är perfekt alla har vi våra brister antingen fysiskt eller psykiskt eller så har man det både ock!! NÄR?? ska folk begripa att INGEN ABSOLUT INGEN är perfekt!! Miixx har en pojkvän som verkligen älskar henne för den hon är, hon har vänner som älskar henne för den hon är o likaså hennes familj!! Så frågan vad är egentligen ERT problem som skickar sådana här kommentarer till Miixx o alla andra bloggare som med har missbildningar av något slag :s? HERREGUD alltså, stå på dig Malin o jag hoppas att du polisanmäler dessa personerna!!! För du är värd så mkt mkt mkt mer än o bli nertryckt i skiten<3<3<3 Kramar till dig

 18. bene

  skit i honom, han har bara inget att göra, jag menar vem sitter uppe till kl 4 på morgonen och kommenterar bloggar? och din hand gör dig till den person du är, miixx, utan den skulle inte din blogg varit lika stor!
  du är en förebild.
  kram <3

 19. anna

  hey, i dont really read ur blog.. but you look like a super beautiful girl, having a hand like that makes u even more unic and special, keep it up! haters gonna hate <3

 20. haimaa

  Du är en sån stark tjej även om du har en handikapp, du kan ju lika gärna operera din hand, men du har ju  stark självförtroende. Det är bra tjejen, btw älskar din blogg. <3333 🙂

 21. fanny

  åååh, jag blir så jävla arg på människor som trycker ner andra. jag har varit mobbad hela mitt liv för min vikt, men nu, sen ungefär 1 år tillbaka, har jag inte brytt mig och jag tycker att du är en hur jävla söt ch gullig tjej som helst, och din hand är tuff! 😀
  jag hoppas den där jävlen som kommentera sådär får sina fingrar av kapade så han/hon vet hur det känns!
  JAG ÄLSKAR DIN BLOGG FÖR ÖVRIGT, SLUTA INTE BLOGGA! 🙂

 22. michelle.

  du ska inte bry dig om vad vissa patetiska människor säger om din hand. du bad ju inte om att få så, eller hur? det kunde ju hänt vem som helst, även den där Abdullah. 
  även ifall du har en “handikapp” så är du sjukt söt och fin ändå. och jag ÄLSKAR din blogg! Kram. 

 23. Linnéa Lindell

  Den där Abdullah kan ta sig, du är fin oavsett hur din hand ser ut, alla har sina fel, jag har tex en knöl på mitt vänstra öga. fått många kränkande kommentarer men har stått emot, är glad att du också gör det 🙂 kram på dig!

 24. Jennie

  Haha vilken jävla idiot dendär Abdullah är. Antagligen nån brud med dålig självkänsla som måste trycka ner andra på internet.

  Du är sjukt söt btw, älskar din blogg:)

 25. sandradenise

  HAHAH vilken idiot som kommenterat! Usch jag hatar såna folk som kritiserar andra för sånt man inte kan rå för,  fyfan säger jag. Har tjatat och tjatat på min mamma på en operation för min näsa, för att jag tycker att den är stor och det är det ända som (jag tycker men inte andra) sabbar allt eftersom att jag “jobbar” som modell, så vissa kan vara störda och slänga ut en kommentar som “Zlatan” till mig, fast att jag vet att jag har inte sååå stor näsa, men skulle duga med en mindre. Herregud säger jag, hatar äckliga folk som inte kan hålla käft när dom själv inte ser så bra ut. Miixx, du är grym, och dina vänner bryr sig iallaflal inte om din hand, bara folk som inte har något liv, som “abdulla” shit xd

 26. Abdoullaah

  HAHAHAHHA HEEEJ ALLIHOPAAAA!! Tack för alla positiva kommentarer, värmer verkligen. Jag lovar dig mix megapol, varje gång ja kollar på bilden så kan jag inte sluta garva, den e verkligen riktigt skrämmande, kommer nog bli halloween festens höjdpunkt med detta skräpet WOOHOWWW. Tack för bilden förstås..

 27. Emma

  men fyfan vilken patetisk människa, dock dog jag av ditt svar till personen.
  älskar hur du total äger personen !
  Ingen ska få trycka ner dig, bara pinsamma jävlar som försöker få dig att må dåligt, frågan är hur dom själva ser ut eller agerar i verkligheten.
  att vara kaxig på internet är ingen konst, men att stå på sig in real, där snackar vi stolthet!
  keep it up Miixx, du är bäst 😀

 28. josefine

  DU är stark du är vacker DU är bra! Jag kan inte förstå hur någon kan vara så hemsk som dom och skriva sånna saker? Varför räcker det inte bara med att man själv är nöjd? Varför måste människor klanka ner på varandra!? Vad händer med världen? Skulle någon NÅN dag reta eller kalla min Dotter för hemska saker får dom skylla sig själva! Folk är patetiska som måste klanka ner på andra för att må bättre själva! Säger bara en sak till er som “måste” vara så jävla taskiga” KARMA IS A BITCH! Det kommer ALLTID tillbaka! . Vart tog respekten mot varandra vägen bland alla små flickor/fjortisar!? Väx upp och börja beté er som folk! 
   

 29. Erika

  Det var otroligt omoget av den personen att skriva nånting sånt idiotiskt. Jag tycker din hand är jätte gullig. Det kunde faktiskt ha varit värre! Jag skulle aldrig, klara av och få den elaka kritiken som, du får om din ‘ hand ‘ och ja jag vet inte allt… men ditt utseende är fantastiskt fint ! Det hade ju inte varit så roligt, ifall det hade varit den personen! Folk tänker sig verkligen inte för… Finns för många, idioter här på jorden.. forsätt så som du gör! Ville bara få ur mig allt detta… Ha en super dag. puss på dig!

 30. LEOOOOO

  ah alltså vad ska man säga? vilka människor det finns.. skit i alla töntar som kommenterar sånt. din blogg är bäst å du är fett snygg 🙂

 31. Lotta

  Bra svar på tal du ger Miix. Bara stå på dig. Skit i såna lortar. Folk som skriver så där är antagligen sjukt missnöjda med sig själv & sitt eget liv, varför behöver man annars försöka att trycka ner en annan människa? Men det är klart, vem hade inte varit missnöjd om man hade haft en röv som var så stor att de behövdes båda händerna för att torka den? 😉

 32. jasmine

  Bry dig inte om såna människor, dom är fan inte ens värda din uppmärksamhet tjejen. Har precis börjat läsa din blogg och jag fastnade direkt. You go girl! 

 33. Hannah

  Hur fan orkar man skriva något så jävla nedvärderande! blir så jävla irriterad!
  Miixx du är så sjukt jävla underbar precis som du är!
  Så jävla bäst!<3

 34. frida

  bry dig inte om såna patetiska människor, dom har inget bättre för sig än att hacka på andra. 
  Stå på dig och skit i vad idioterna säger!!
  kram!

 35. Anette

  Vilken jävla skit!!! Personen har nog inget eget liv utan mår bara bra av att gå på nån som trivs med sig själv och har ett bra liv!!
  Kram på dig!!

 36. aiidah

  PATETISKA människor finns det överallt, vilken jävla IDIOT !!!!

  Miixx du är vacker precis som du är och jag älskar hur du kör över den där tönten i slutet av detta inlägg haha, you go girl !!! 

  Du är vacker och grym.

   

 37. Emilia

  miixx. jag gtycker du ska vara otroligt stolt över ditt utseende, du e super söt, och din hand e jätte fin, jag vet hur de e att ha halva saker jag har ett halvt öra, jag skämdes som fan och hör dåligt, men jag bara fuck dom! så jag tycker du ska vara stolt! ha de bra pusshej<3 

 38. Johanna

  Seriöst gubben har en skruv lös? :O
  men tycker själv att din hand är väldigt fin för att de hade nog inte kunna gjort de bättre! du är unik på ditt egna sätt! och jag gillar att du vågar stå för att du har ett “handikapp”! skulle inte se de som de eftersom du kan göra precis alla andra saker som de normala! du kanske inte kan ha ringar på din vänster hand men seriöst man har 2 händer för att kunna ha ringar på den andra 😀 så förstår inte varför alla ska hacka? :/ så himla onödigt, vad kan du inte göra som de kan?

 39. Lotta

  Jag tycker du är riktigt modig inte många som hade vågat erkänna det!!
  Sen tycker jag faktiskt handen är fin!:D
  Du är grym  miixx glöm aldrig de! <3

 40. fannyjosefin (www.fannyjosefin.webblogg.se)

  Herregud vet du hur arg jag blir när jag läser dethär? Å va illa dendär personen måste må, han/hon måste må så himla dålig att han/hon måste försöka trycka ner någon för att må bätttre. Å vilken idiot. Det är en av 100 som är sådär omogen. Du är underbart fin och jag hoppas du är stolt över den du är och inte tar åt dig alls. Ska du inte göra, inte ett dugg! Jag kommenterar oftast inte “stobloggares” bloggar men vart så arg at jag va tvungen. Jävla idiot, herregud!! Ska trycka ner halloween i halsen på han! paoidhf´+0ioujhg! tusen kramar till dig tjejen och stay strong!!

 41. eemmy

  Det är helt sjukt hur fega människor är nu för tiden. Eller rättade sagt, det är sjukt hur folk kan bete sig när avundsjukan kommer fram. För vad gör han här annars om inte du är jävligt välkänd? Ja precis. Mobbning är fegt, patetiskt och egoistiskt. Men som jag läser på komentarerna över, så är du jävligt älskad. Så ta inte åt dig av idiotiska komentarer, för du får så många fler som är fina. Du är stark, och du har inspirerat mig något sjukt. Fortsätt vara den du är och var stolt över dig att du lyckats med ditt liv.

 42. Emelie

  först för typ 1vecka sen när jag kom in på din blogg, jag ba nae, vafan äre här för skit 
  men sen, jag börja läsa å måste ba säga att du är grym! fan självförtroendet på topp & det jag tkr är så grymt med dig sj är att du inte skäms för ditt handikapp å det är riktigt jävla grymt eftersom dom flesta skäms ju för sina handikapp.
  Du är fett grym! älskar din blogg 🙂

 43. Sandra

  Du är så jävla go miixx! 😀 älskar hur du äger ut folk som försöker trycka ner dig! Din blogg är underbar! Massa kramar till dig! <3

 44. natalie

  Fattar inté vilka sjuka människor det finns egentligen. Du är jätte fin och det är din hand ochså! Beundrar din styrka,låt aldrig någon trycka ner dig oavsett vad för du är så mycket starkare än dom försöker må bättre av att trycka ner andra.glöm aldrig av ayt du är unik på ditt sätt och din hand ochså,den är en del av dig. Blev glad när jag så att du ägde dom stort med ditt svar,och att du la upp bild på din hand,den är jätte söt! Kram natalie

 45. Minii

  Vad som gör din blogg otroligt bra, det är din personlighet. Och att du just låter din personlighet styra bloggen och inte tvärtom. Du är så otroligt jordnära och stark.
  Du ska verkligen vara stolt över dig själv . Du är vacker och unik precis så som du är. Ändra ingenting. Du är perfekt, glöm aldrig det.
   

 46. jennieericson

  Folk som har för lite att göra och vara avundsjuka kommer alltid att finnas, de mest tragiska är bara att dom hoppar på dig på de sättet, de är tur att du är stark och bara spolar bort allt. Ta för fan inte åt dig av dessa personer som inte har något liv själva.. Du är grym och cool !

 47. emmy

  skit i vad dessa idioter skriver eller säger, du är grym ! och det är jävligt starkt gjort att du lägger ut bilder, för det måste vara känsligt för dej, och att folk skriver sådant är bara så jävla konstigt.
  dom är dumma i huvudet. du är asbra ! 😉

 48. sanna

  haha men gud, att det ens finns såna männiksor?! malin, du är så jävla grym, det du gör är så coolt och du är så himla inspererande! Jag älskar din blogg, ta ingen skit, idioten har nog hela sverige emot sig. töntarsel! you go girl !!!! 🙂 <3

 49. Vanessa

  Nu blev jag precis jäävligt förbannad ! Jag kommenterar ALDRIG bloggar annars , men det här va fan patetiskt !
  Fan va bra att du är så jävla stark och bara tar denne personens kommentar som du gör , och verkligen KÖR över han/hon/den/det med ditt svar!
  STÅ PÅ DIG TJEJEN ! Du är vacker !

 50. amanda

  alltså vilka jävla idioter det finns………. no lifers.
  bra att du är stark och inte låter andra trycka ner dig, det diggar jag dig för!
  bry dig inte om dem, för du är så jävla mkt bättre!

 51. Marie

  Nu blir jag arg, så ursäkta mitt språk här, men jag bara måste::
  Hur i helvete kan man sjunka så lågt att man går på en person som dig på detta viset.  Den människan måste varaa jävligt sjuk i huvudet. och om efternamnet stämmer o det är en utlänning så kan man ju undra om han mobbar sin släkt likadant somm varit utsatta för tortyr o krig osv.  Han är i mina ögon inte värd ett skit i alla fall. Och är glad att jag läser att du inte tar åt dig av hans patetiska sätt att skriva/uttrycka sig till dig. Alla människor är värda lika mycke, ingen är bättre än nån annan. Men jag börjar faktiskt tro att han inte är värd ett skit o inte har nåt liv alls.
  Brukar i vanliga fall inte bli så här, men tycker de har varit för mycke påhopp mot dig som gör mig så arg

 52. Emelie

  Bra sagt<3 dock är det sjuuukt pinsamt att man kommenterar som h*n gjorde… Vem fan är så korkad att man berättar för allmänheten att man har ett så sjukt meningslöst liv?
   
  Ha det bra miixx<3

 53. Emma

  Fattar inte vad det är för fel på folk….
  Det svar var så jävla bra 🙂
  Tror inte jag har skrattat så mycket på jätte länge 😀
  Du är så underhållade!
  Kämpa på du är bäst <3

 54. mischa

  fyfan vad sjukt starkt gjort miixx, tänkte på bilderna!!! blir verkligen glad av att läsa din blogg, oavsett vad. du ger mig hopp och glädje och du är en sån jävla stor förebild!!! sluta snälla aldrig blogga!!! LOVE U! pussss

 55. sassa

  fyfan vad idiotiskt och omoget skrivit, det hela blir lite mer roligare när du svarar , du är verkligen gryyyym

 56. linnea

  Till Abdoullaah; eller vafan du kallar dig,   jag tycker du ska hålla käften! troru att du är häftig nu när du försöker trycka ner henne ?  men lycka till säger jag bara,  de kommer du inte lyckas med.  man märker att hon är riktigt stark, och jag tycker det är starkt av henne att hon kan stå för att hon har fått en misshandlad hand, eller hur man ska säga.  jag tycker det är riktigt modigt av dig miixx , och jag tycker du är riktigt häftig! du har hjälpt mig att få ett mycket bättre självförtroende, tack vare allt du skriver.  så du ”abdoullaah”, du kan ju bara hålla käften och sköta ditt, ditt äckel. antingen blev du slängd i en vägg som liten eller så är du bara en jävla idiot som tror du ska må bättre av att slänga ut en sån där IDIOTISK kommentar, väx upp! 

  Tack miixx, för allting! din blogg är bäst. 

 57. Mimmi

  hahah! Fan vad grymt svar av dig! Jag älskar verkligen din blogg, riktigt modigt av dig att lägga upp bilder på din hand! Första gången jag var inne på din blogg var för ganska länge sen och då tänkte jag “herregud vilka bilder, vad gör hon med sitt liv” sen kollade jag inte in på din blogg på länge men nu läser jag din blogg flera gånger om dan! Jag äääälskar dig och din blogg! Jag kan säga arligt att jag fått bättre självförtroende/känsla sen jag börja läsa din blogg! Puss&kram

 58. Miixx största fan!

  Asså den där personen e verkligen inte normal!
  När kommer du till Trelleborg Miix? <3

 59. Josefine

  Förstår inte varför man håller på och skriver sådär. Vad får han ut av det? Du är en sån fin människa Miix, ta inte illa upp när idioter som honom skriver.

 60. Jenny

  Hej, bry dig inte om dom, ta inte åt dig. Du är vacker som du är du måste vara som du var! Strunta i vad folk tycker om din han! HERREGUD, vilken snorunge och säger sånna saker till dig, ta inte åt dig. Gör polisanmälan på alla som kommenterar sånna saker??
  Hoppas allt är bra med dig miix? älskar ditt svar 😉

 61. Summerkiss

  Bry dig inte om det, du vet mycket bättre än dem 🙂 Tycker att du ska vara stolt över din hand och att du vågat lägga upp bilder på den. Det är ett stort steg att ta! Hoppas du får en fin dag 🙂 Kram

 62. felicia

  Hej miixx! har nyss börjat läsa din blogg och jag måste säga att du är så jäkla cool och stark som pallar ta alla elaka kmntr från avundsjuka fittor som förmodligen skulle göra allt för att va lika snygg som dig! Avgudar dig ska du veta, fortsätt såhär 😉 <3

 63. Maja

  Hahah förlåt mixx men de känns nog som den mest patetiska och omognaste kommentar jag någonsin sett dig få!
  Kan inte bara männsiskan förstå att du är unik! och de är fint att vara unik! 😀 så skit i han han måste ju ha något fel om han inte inte förstår de men hans fel är inte särskillt unikt 😉 

 64. Liiiiisa

  seriöst….omogna jävel eller…. han kan gå och gräva ner sig själv någonstans !  
  du är sjuukt fin och det hoppas jag du vet ! Och om alla andra skriver elaka saker som han gör.. tänk på lilla mig som skrev den här kommentaren då 😀

 65. Emilie

  Du verkar vara en så otroligt underbar & stark person! Skit i vad alla säger (vilket du iofs verkar göra med), för du är så mycket bättre än alla haters som bara ska klanka ner på andra för att själv försöka må bra!
  Keep it up tjejen, du är perfekt som du är & jag älskar din blogg!

 66. sara

  BRA SAGT! Haha allvarligt, vem bryr sig egentligen om en sån sak? Ser nget fel med din hand, eller alltså jag förstår ite varför man ens ska bry sig 😛 Du är B Ä S T! <3

 67. Johanna (www.mlajg.blogg.se)

  HAHAHAH !!!
  Avundsjuka människor asså. Hur gammla är h*n?  9 eller? man kan ju nästan tro det ? :O … jag tycker att du är stark som lägger upp en bild på din hand. Jag skulle inte varit så stark som du. Tack för att du finns Miixx. Utan dig hade inte det blivit en bra blogg <3

 68. sofie

  haha, fan så patetiskt! du ska veta att din hand är nog finare än hans ansikte iallafall, annars skulle ha väl inte trycka ner andra? 🙂  det han inte fatta de va nog att du är nöjd med dig själv & tar inte åt dig! jag tycker du är världens finaste människa fast jag inte träffat dig, jag tycker du är så mycket bättre än alla andra och det säger jag bara inte. Älskar din blogg & dig och hoppas du aldrig slutar blogga! 😀 kram

 69. Liv

  Vissa människor är så dumma i huvudet att man får svårt att andas!  hoppas att du får en fin dag endå 🙂 kram <3

 70. Mathilda

  Herregud. Är personen 12 år eller? Det är så jävla omoget att man ska sitta bakom en skärm och trycka ner andra genom såna här kommentarer. Jag skulle ALDRIG någonsin skriva något sånt här. Alla personer är annorlunda och alla är fina som dom är, och du som är så stark och visar upp din hand, ska få såna här kommentarer? Det är ren bullshit. Det är så tröttsamt att se sånt här gång på gång.

  Keep up the good work. Du är en fantastisk tjej och du förtjänar så mycket bättre än så här. Håll huvudet högt och ta inte åt dig av någon feg krake som försöker trycka ner dig. Du är bra som du är. Puss!

Annons
stats