tummen upp!! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

tummen upp!!

knh

Damdamdam. Håll i hatten kära läsare… Jag råkade tatuera mig igår. Fast jag inte skulle.. Och fast jag sa till er att jag inte skulle men jag råkade. Tatueringsmaskinen hotade mig.. OKEJ DET VAR INTE MENINGEN, DET ÄR INTE SOM DET SER UT, SNÄLLA JAG KAN FÖRKLARA, LÄMNA MIG INTE!!!

Men (haha alltid “men” som ett försvar) jag är så jäkla impulsiv, oftast gillar jag den egenskapen alltså. Igår åkte jag med Emil för att han skulle tatuera sig. Han skulle göra EN men kom hem med två och jag med en. Den är väldigt liten, och den får mig att skratta och le såfort jag ser den haha. Emil gjorde en likadan och jag tycker den passar oss sjukt bra eftersom vi båda är rätt galna och tycker om att ha kul. Jag filmade alltihop, kanske borde lägga upp den på bloggen? 😀 Emils tatuering på bröstet blev skitsnyggt men ni får se den lite senare =) 

Vi hade även tänkt döpa våra smajlisar, kom med förslag vettja, om ni är riktigt grymma får ni länkar.
/Räkna med många tummen-upp-bilder resten av era liv.yes

IMG_1553

IMG_1557

IMG_1547

 

Nu blir det frukost, och våra tummar. Deras första måltid, förutom pepparkaksdegen igår.

nnj

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. My Johansson

  Knubbe och Knubban ? (tummar är knubbiga )

  Tumma och Tumsan ( if you know what i mean )

  Emilia och Martin 😉

  Din kan heta Emil och Emils kan heta Malin så är ni aldrig långt ifrån varandra och ser alltid varandra med glatt humör 😀
  Ni finns alltid på varandras tummar 😉

 2. My Johansson

  Knubban och Knubbe ? (eftersom att tummar är knubbiga 😉 )

  Tumman och Tummsan ? ( tror du fattar hehehrhehhhehheh .. )

  Emils kan heta Emilia och din kan heta Martin ( så att era tummar blir det motsatta könet :O )

  Eller så kan din heta Emil och Emils heta Malin så ser ni alltid varandra med bra humör och ni finns alltid hos varandra <3 ( inte i hjärtat men på tummen Hahah .. 😀 )

  Kramiiiis !

 3. Jen

  Oh jag kan också sitta och äta pepparkaks degen som den är:D speciellt när man käper den i affären så kan man kära sig en bit lite när som hahah 😀 Folk tycker jag är sjukt skum som kan göra så:P

Annons
stats