update: hej från budapest! | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

update: hej från budapest!

Hej på er!

Uppdatering direkt från Budapest! Alltså jag säger bara herregud vilken stad. Vi kom hit idag runt 11-tiden och klockan ett hade vi redan blivit duktigt imponerade av denna staden.
Resan hit gick superbra, och såfort taxin hade släppt av oss vid hotellet så slängde vi in våra grejer och sprang ut på stan för att utforska. Staden är så fin, så unik och helt.. underbar! Vi är grymt trötta eftersom vi varit vakna sen typ halv 4 imorse men precis när vi la oss för att vila lite i eftermiddags så upptäckte vi att de har nåt som kallas “Central Market Hall” vilket är en asfet store med tre våningar med massa mat, frukter, väskor och ALLT. Så vi stack dit och köpte jordgubbar, vindruvor och langos med nutella, och sen fotade vi lite påvägen hem. Nu ska vi chilla i rummet hela kvällen så att vi orkar med en heldag imorgon också. Asså alla människorna här är underbara, de är så trevliga och vänliga. Det var en kille innan som sa att jag var beautiful, jag blev jätteglad för han var liksom ingen sliskig typ, utan han bara var ärlig och så trevlig! 😀 Där gick jag i min res-outfit på stan och kände mig så ofräsch men han gjorde mig glad.

Bilder går typ inte att ladda upp, så jag får skicka dem på fb och kopiera och hålla på. Väldigt synd, hotellet och internet är liksom hur bra somhelst här men det är problem med att ladda upp bilder. Jaja det löser sig! Nu skriver jag om allt och ingenting, babblar på som om jag vore drunkie men jag är bara allmänt seg 😉

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats