uppdaterar min instagram ofta | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

uppdaterar min instagram ofta

in

Ni kan följa mig på instagram. Den uppdaterar jag väldigt ofta när jag inte bloggar. Så om jag inte bloggat på ett tag har jag garanterat laddat upp bilder på instagram iallafall. Och har jag inte gjort nåt av det måste det vara något allvarligt som hänt. Jag instagramar ofta. När jag äter, sitter på toa, leker med mina coola kompisar, festar, pussas, tar fina foton, tar fula bilder, JA HELA TIDEN! Min instagram är för tillfället privat men jag accepterar alla som vill följa mig ändå 🙂 och ibland gillar jag även era bilder, följer er osv. 

Instagram känns ännu mer privat än vad min blogg gör för på instagram lägger jag upp privata bilder på tex familjen, saker jag inte visar på bloggen osv.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Jag kan inte hitta din instagram 🙁 Den säger att du har tagit bort den eller nånting sånt. 

Annons
stats