Utklädd eller inte | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Utklädd eller inte

Just nu är jag i stan och väntar på tåget hem, har träffat en kompis och shoppat lite efter en god lunch! =) vi köpte julklappar till varandra, testade halloweenmasker och var på ett besök på ungdomsmottagningen. Efter min abort skulle jag göra ett nytt gravtest en månad efter för att se så inte testet visade positivt och det gjorde det inte, så aborten gick bra..

Förresten denna grej med halloween. Jag älskar den högtiden (okej jag älskar alla högtider…) men ibland kan de bli lite väl.. Som nu när jag sitter här på stationen så springer/går det förbi vissa som är utklädda, och det är ju trevligt.. MEN, det är så otroligt hemskt när man inte vet om vissa är utklädda eller faktiskt ser ut som dem gör. Jag menar inte att vara elak eller så, men allvarligt talat så har de gått förbi två personer och jag vet inte om dem klätt ut sig eller ej..

Erkänn att masken här på bild nummer ett är cool? Jag testade den och den kändes så verklig =)

20141029-163419.jpg

20141029-163424.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats