Vad jag gör på morgonen | Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Miixx- hon utan fingrar men med massa glädje

Annons

Vad jag gör på morgonen

Jag vaknade väldigt tidigt idag, och kunde inte alls somna om. Efter en stund vart jag så rastlös att jag började kolla igenom allting på min telefon (nån som känner igen sig?) för jag var för seg för att stiga upp! Då kom jag på den briljanta idéen att fixa alla kontakter så att de blev lite roligare, typ la till djur på allihopa, eller blommor osv. Men för att inte vara helt elak och lägga till ett djur som kan kännas kränkande (miixx goes supersnäll) så frågade jag typ ALLA mina kontakter istället. De flesta tyckte det var en rolig idé och gick all in. Sen fanns det speciellt två stycken som inte alls verkade tycka det var kul, Menmen, då fick jag ju chansen att själv bestämma djuret till Hugo, och den andra sa ju själv apa. Haha.

20140929-094710.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats